Csütörtök délután szurkolói fórumon mutatta be a Videoton FC és Székesfehérvár vezetése az új Sóstói stadion látványtervét – írja az egyesület honlapja.

Az 1966-ban épült, 2002 és 2004 között felújított stadiont december 15-től kezdik el bontani, és a közbeszerzési eljárás lefolytatását követően májusban kezdik el építeni. A tervek szerint 2017 nyarára készülhet el az új, 14144 férőhelyes létesítmény, ha a tél közbe nem szól – mondta Mészáros Attila alpolgármester.

Ez a stadion is az Ön pénzéből épül – legyen boldog!

Az új stadionnal Cser-Palkovics András reményei szerint az egész környező városrész megújul majd, de maga az épület is nagyon jó lesz. A polgármester szavait idézve:

multifunkcionális létesítmény születik, ami mindenben megfelel a 21. század követelményeinek, és terveink szerint egy Vidi-város jön létre a városon belül.

Szeptemberben derült ki, hogy a város 15 milliárd forintot kapott Orbán Viktor második legkedvesebb stadionjának komplett felújítására. A városházi tájékoztatón elhangzott az is, hogy a csapat a rekonstrukció alatt Felcsúton fogja játszani meccseit. – írja az Index.

15 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Szókrakész
"multifunkcionális létesítmény születik, ami mindenben megfelel a 21. század követelményeinek, és terveink szerint egy Vidi-város jön létre a városon belül."

Szóval gettósítás folyik?
agnes200
Hű de klassz! A mi lakóparkunkban még nincsen stadion! Ide is akarok egyet!
pbalage
szerintem egy ilyen stadion oldalának támaszkodva öröm éhenhalni.
Nincsen rajta semmiféle kiálló vagy szúrós dolog, ami kellemetlenné tenné az élményt.
Desischado
Na meg van mentve a haza! Lehet enni inni, gyógyulni, nevelődni! Ez a stadion nyilván megoldja ezeket a gondokat! Hogy betonoznák bele magukat orbánnal az élen! Rohadékok! Az ország tönkremegy, de a stadionok bezzeg épülnek, mert a csuti elmebetegnek ez a passziója! De megérdemeljük a sorsunk, mert egy normális országban ezeket már rég elzavarták volna a hatalomból!
Fradigege
@Szókrakész: A csókosok felé, a hízelgés miatt ilyen súlyos a túlszámlázás. A túlszámlázás az egyik ősbűn a rendszerben. Ez az egyik legtisztább mutyi. Kapidualizmusimperializmusfeudálisdemokommunizmusreszocirácia a neve!
human
@Szókrakész: A stadionépítés célja szerintem, hogy mesterségesen GDP növekedést generáljanak. Ezért is építik ilyen drágán. Ezért épül 3 milliárd forintos kazánház Felcsúton is.
index.hu/belfold/2015/10/29/makovecz-stilusu_kazanhaz_epul_3_milliardert_felcsutra/

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.