A magyar labdarúgó-válogatott Portugáliával, Izlanddal és Ausztriával került az F csoportba a 2016-os, franciaországi Európa-bajnokság Párizsban rendezett szombati sorsolásán. 

Bernd Storck együttese első meccsét június 14-én Bordeaux-ban játssza Ausztriával. Négy nappal később az északi szigetország lesz az ellenfél Marseille-ben, míg június 22-én, Lyonban a Portugália elleni összecsapással zárul csoportkör. A kontinensviadalra 44 év után visszatérő magyarok valamennyi találkozója 18 órakor kezdődik majd.

A június 10-én kezdődő kontinensviadalon a hat négyesből az első kettő mellett a négy legjobb harmadik jut a nyolcaddöntőbe.

Csányi Sándor, a Magyar Labdarúgó Szövetség (MLSZ) elnöke reméli, hogy a hazai klubok minden segítséget megadnak majd a válogatottnak a felkészülésre a jövő évi, franciaországi Európa-bajnokság előtt. 

A sportvezető Párizsban, az M4 Sport kamerája előtt elmondta, könnyebb és nehezebb ellenfeleket is kaphatott volna a magyar csapat a szombati sorsoláson, melyen a portugálokkal, az osztrákokkal és az izlandiakkal került egy csoportba.

Kifejtette: reményei szerint Bernd Storck szövetségi kapitány együttese továbbjut az F csoportból, de legalábbis tisztességesen helytáll.

Storck örül a sorsolás eredményének

Bernd Storck szövetségi kapitány örül, hogy a magyar labdarúgó-válogatott Portugáliát, Ausztriát és Izlandot kapta csoportellenfélül a jövő évi, franciaországi Európa-bajnokság szombati sorsolásán. 

A német szakvezető Párizsban az M4 Sport kamerája előtt úgy vélekedett, hogy Magyarország nehéz csoportba, erős ellenfelek közé került, ennek ellenére örül a riválisoknak.

Gyorsértékelése során Storck hangsúlyozta, hogy a torna remek alkalom a magyar játékosok számára, hogy megmutatassák magukat a világnak, illetve tapasztalatot szerezzenek. Hozzátette: a magyar együttesnek semmi vesztenivalója nincs az F csoportban.

A 2016-OS EURÓPA BAJNOKSÁG CSOPORTKÖRE: 

A-csoport: Franciaország, Svájc, Románia, Albánia

B-csoport: Anglia, Oroszország, Szlovákia, Wales

C-csoport: Németország, Ukrajna, Lengyelország, Észak-Írország

D-csoport: Spanyolország, Horvátország, Csehország, Törökország

E-csoport: Belgium, Olaszország, Svédország, Írország

F-csoport: Portugália, Ausztria, Magyarország, Izland

25 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
enslaved
@Horizont: Tényleg szépek a szólás mondásaid, én a helyedben a szépirodalmat is megcéloznám
enslaved
@Horizont: Tabletről írok, lemaradt a smile, meg más is, ezt most nem erőltetem...
Butautáló
@enslaved: A lényeg a nagyképűségükön van elsősorban! A semmire! :))
enslaved
@Horizont: Közönséges vagy, ennyi. Persze ha büszke vagy rá, az se baj.
enslaved
@Horizont: Lovagolsz azon állandóan, hogy több nevem volt? Még sokaknak itt, hidd el nekem. Amikor valakit kitiltanak, evidens, hogy másik néven jön vissza. Amennyiben ez nagyobb bűn, mint a trágárkodás, akkor te vagy az intelligensebb...Meg még sokan, akik az esztelen káromkodás közepette is itt írhatnak évek óta.
enslaved
@Horizont: Nem is tudnálak elkerülni, az avatarod teljesen egyéni, és azonnal felismerhető:-)) Egyébként meg nem is akarnálak, mert azért benned valójában több a jó indulat, mint itt száz másik emberben...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.