Saját öltözőkabint kap Hosszú Katinka a Komjádi uszodában – értesült a Népszabadság. A világklasszis úszónő pár napja borult ki nyilvánosan a felkészülési körülmények miatt, azt is nehezményezve, hogy a medence mellett kell átöltöznie.

A lap szerint Gyárfás Tamás, a Magyar Úszó Szövetség elnöke is utánajárt annak az uszoda fenntartójánál, hogy miért nem állnak rendelkezésre megfelelő körülmények, és azt kérte az illetékesektől, hogy legalább a szövetség költségére biztosítsanak kulturált öltözőt.

A Nemzeti Sportközpontok úgy reagált, hogy

a Császár-Komjádi uszodában augusztusban felújítási munkálatok kezdődtek, amelyek érintették az 50 méteres medencét és az öltözőket is. A rekonstrukció azonban december 11-én véget ért, így Hosszú Katinka kedden átveheti saját öltözőjének kulcsát az uszoda pénztárában

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Fradigege
Ennyi. Ha már a zsírmore telkére felhúztak egy stadion TAO pénzekből, akkor a TAO-s támogatásból csak ki lehet izzad egy öltözőt az első számú aranyat szállító csillagunknak. Szomorú, hogy ezért verekedni kell. Remélem a példa ragadós lesz.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.