A Bundesliga oldalán keddig lehetett szavazni arról, hogy ki az év edzője, s a voksolók 44%-a Hertha BSC edzőjét, Dárdai Pált találta a legjobbnak. 

A bundesliga.de honlapon olvasható összegzés szerint a liga hivatalos Twitter-oldalán indított voksoláson a 39 éves magyar szakember a német felhasználók szavazatainak 44 százalékát begyűjtve végzett az élen, megelőzve André Schubertet (20 százalék, Borussia Mönchengladbach), Thomas Tuchelt (19 százalék, Borussia Dortmund), valamint Josep Guardiolát (17 százalék, Bayern München).

Dárdai Pál lett az év edzője a Bundesligában

A Bundesliga nemzetközi Twitter-oldalán indított voksoláson Tuchel nyert (40 százalék), Guardiola (36 százalék) második lett, Dárdai (13 százalék) harmadikként végzett.

A két szavazás összesítése alapján Tuchel lett az ősz legjobb edzője (31,6 százalék), Guardiola (28,4) és Dárdai (25,5) előtt. A német szurkolóknak indított voksoláson 13 232, míg a nemzetközi szavazáson 19 662 Twitter-felhasználó vett részt.

Dárdai tavaly februárban vette át a Hertha irányítását, majd miután benntartotta a csapatot az élvonalban, nyáron megerősítették pozíciójában. A berlini együttes 17 forduló után a harmadik, Bajnokok Ligája-indulást érő helyen áll a Bundesliga mostani szezonjában.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Lepényleső
Gratulálok! Ez inkább nívó,mint a helyettes,vagy politikai államtitkár,esetleg miniszteri
meghízott,a világon legyen bárhol.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.