Az Arena Pro Swim versenysorozat második állomásán Hosszú Katinka 100 gyorson 37 századmásodperccel maradt le a dobogóról, míg a 400 gyors döntőjében az utolsó helyen végzett. A mindössze 18 éves Katie Ledecky 100 gyorson 63 századmásodperccel kapott ki Sarah Sjöströmtől, a harmadik helyen Abby Weitzel végzett. A svéd lány 100 pillangón sem talált legyőzőre, Sjöström az amerikai Dana Vollmer és Noemie Thomas előtt ért célba. 400 gyorson Latie Ledecky négy percen belüli idővel nyert Leah Smith és Becca Mann előtt. Hosszú Katinka 4:06. 58 perces idővel kvalifikálta magát a döntőbe, ám a fináléban mindössze 2:14. 77 perces időre volt képes. Szombaton következik a 200 hát és a 400 vegyes, Hosszú Katinka mindkét számban a legjobb idővel nevezett.

Forrás: jochapress.hu
Feltöltő: KInyo29
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

keresztapa
A vereség: az egyedüli ami a nagyképűséget csökkenti. mindig minden időben van a legjobbnál még jobb, aki letudja győzni a legjobbnak tartottat.
JAJMÁR
Valahogy sejtettem. A méltóság és a szakmai alázat mintha pici léket kapott volna az elmúlt napokban. Szeretem a bátorságot, de én még mindig nem látom, hogy mi a célja. Azt pedig meg kellene jelölni, különben csak "mert megtehetem" hisztériának tűnik a balhé :)
mariaberta
Jegenyefák, jegenyefák, nem nőnek az égig.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.