A Békéscsaba–Ferencváros (0–1) meccsen, a 60. perc környékén a hazai ultrák távoztak a szektorukból. Mint kiderült, nem önszántukból.

Az NSO.hu cikke szerint a második félidőben volt némi lökdösődés a hazai ultrák között, amit az váltott ki, hogy a Ferencváros biztonsági szolgálatától átment egy férfi, aki azt kérte a hazai szurkolóktól, hogy ne szidalmazzák az FTC elnökét, Kubatov Gábort (aki nem mellesleg a Fidesz pártigazgatója is egyben – a szerk.). Ez rossz ötlet volt, mert kicsit inzultálták az úriembert, de ez megosztotta a hazai szurkolókat is és egymással is elkezdtek foglalkozni.

Erre válaszul döntöttek úgy a békéscsabai biztonságiak, hogy kiürítik a szektort. A békési klub biztonsági főnöke, Haba László úgy fogalmazott az NSO.hu-nak, hogy „ha a Fradi biztonsági szolgálatának a tagja nem megy át a hazai szektorhoz, akkor nem alakul ki ez az egész konfliktus. Nem értem, mit keresett ott".

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Dr. Felipe
„ha a Fradi biztonsági szolgálatának a tagja nem megy át a hazai szektorhoz, akkor nem alakul ki ez az egész konfliktus. Nem értem, mit keresett ott".

Semmi különös csak kubaszov elvtárs egyik pribékjét átküldte a hazai szektorba provokálni.
papa.49
@Dr. Felipe: Lehet hogy unalmas volt a ,,foci,,???
justhpeter
Szidták a vezér egyik hű fegyverhordozóját.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.