Május elsejéig szeretnék lerakni az alapkövét az új, 2500 személyes, de szükség esetén 5500-asra bővíthető kisvárdai labdarúgó-stadionnak, amely 1,49 milliárd forintból épül meg.

A kisvarda.hu hétfői beszámolója szerint Seszták Miklós nemzeti fejlesztési miniszter beszélt erről a klub szurkolói ankétján. Hozzátette, hogy a másodosztályú csapat a tervek szerint jövő szeptemberben már az új létesítményben fogadhatja az ellenfeleket.

A miniszter szerint a stadion felavatásával egy időben elindulhat a kisvárdai futballakadémia első évfolyama, erre 490 millió forint támogatást ad a kormány a településnek.

A Kisvárda 15 forduló után hatodik helyen áll az NB II-es tabellán, és az első tavaszi fordulóban a hetedik Csákvár vendége lesz szombat délután.

27 hozzászólásarrow_drop_down_circle

nyanya001
hvg.hu/itthon/20160215_furcsa_vacsorat_osztottak_a_soproni_korhaz_gyerekosztalyan

Orbán stadionokba öli a közpénzt a kórházi állapotok az etióp szintet sem ütik meg !
Szégyelld magad ! Orbán Viktor te, az ország tönkretevője !
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Mézike
Ez már lerágott csontocska.
Inkább arról beszélgessen a miniszter úr hogy miből fogja finanszírozni a tésztagyárát? Kik fognak ott dolgozni? Mennyiért?
pbalage
mindig is tudtam, hogy Kisvárdára is kell végre egy stadion, mert eddig tök szar egy hely volt.
Mobil123
@pbalage: Nyugi ezután is az lesz . Egy stadiontól nem lesz világváros ahogy Felcsút sem.
bakegya
A Kisvárdai akadémikussokat is vegye meg a felcsutkai Mészáros és nem kerül semmibe az adófizetők pénzéből ez a műfüvező maradona kiképző...
nyanya001
hvg.hu/itthon/20160215_furcsa_vacsorat_osztottak_a_soproni_korhaz_gyerekosztalyan

Orbán stadionokba öli a közpénzt a kórházi állapotok az etióp szintet sem ütik meg !
Szégyelld magad ! Orbán Viktor te, az ország tönkretevője !
Gyuri Géderről
A Felcsúti kisvasút köti össze a Puskás akadémiával. Természetesen kisajátítják a nyomvonal által érintett területeket.
vonotok
Viktor! Meddig meritek még ezt játszani a néppel. Egyszer minden véget ér és elkel majd számolnotok minden bútökökkel.
human
Nemrég volt egy összeállítás a településekről ahol Orbán emberei a választási kampányban a városi uszoda alapköveit lerakták. Azóta is csak a gaz lepi a telkeket. Ehhez képest a stadionok gombamód nőnek amint lerakták az alapköveket.
human
@human: Az időközi választás kampányában Veszprémnek fürdőt ígértek. Aztán egy független képviselő megverte a fideszt. Ez a fürdő sem lesz soha felépítve?
Rumcájsz
1.5 MRD a költségvetés.

Persze pótköltségvetést is lehet benyújtani...

Undorító az egész, nem kellene ennek a szekérnek gurulnia 2018-ig!
eugen4402
@Rumcájsz: Én is ezen a 1,5 milliárdon kuncogok... Mert az kb. az alapkő letételekor el is fogy. Még legalább négyszer annyi kell, hogy el is készüljön, de közben a forint vásárlóértéke nem romolhat, mert akkor további pót-pótköltségvetéseket kell fabrikálni.
Rumcájsz
@eugen4402:
Megtérülési tanulmány készült?

Mind az összesen börtönbe kellene zárni!

A legrosszabb, hogy működik a listás bejutás lehetősége. Amennyiben ez megszűnne, sok-sok szarházi ingyenélő kiesne a zsíros bödön árnyékából..

Arra a pártra szavaznék, aki ezt a lépést fel merné vállalni!

" Megváltoztatni a választási törvényt, megszüntetni a listás bejutást! "

Szerintetek lesz olyan, aki ezt felemlíti a programjában? Vagy mindegyik hősünk fél hogy nem jut be egyénileg?
eugen4402
@Rumcájsz: Tartok tőle, hogy az utóbbi opció a nyerő. Én attól szoktam a plafonra mászni, amikor meg is magyarázzák, hogy nekem (a hülyegyereknek) miért jó az, ha minden sarkon stadion épül. Képzeld: attól lendül fel a gazdaság, ha az építőipar ontani kezdi a "fedett sportlétesítményeket", és a méregdrága lakásokat... Fizetőképes keresletet meg majd hoz a Mikulás.:-)
1magyar
Ezek azt hiszik, hogy a focit még annyira szeretik a férfiak mint 30 éve. Nincs annyi lakója sem Kisvárdának mint ahány férőhelyes ez a baszott nagy pazarlás.
Nem bírják már kicsalogatni a gyerekeket az internet mellől a szmogos szabadlevegőre.
nezelodo
Hát persze, hogy a kegyelmes urunk széttárja a kezét a nem követelt béremelésre válaszolva, hogy nincs pénz, csak a játékvasútjára, Makovecz kazánházra Felcsúton, hogy nehogy fázzon az a sok aranyláb, a stadionokra, ötmillás vezetői fizetésre , a fideszes tolvajlásokra, a flóri sikkasztására, habonyokra, importállamtitkárok tömegének kitömésére, a mongolok internacionalista támogatására, határon túli szavazatvásárlásra. A bakter a vasúton, meg az ápolónő, az óvodai dadus meg nézze a kormányreklámot, hogy sokkal többet tud félretenni, mert egy százalékkal csökkent a személyi jövedelem adó, amit korábban nem is kellett fizetnie az alacsony bére miatt.
human
Erre a stadion lázra van egy magyarázatom. Kiszámolták, hogy évente hány stadiont kell építeni, hogy a GDP a terv szerint alakuljon. És ebből következik, hogy minél drágább annál jobban javítja a GDP mutatót. ENNYI
eugen4402
@human: Hihetően hangzik, most akkor imádkozzunk, hogy idén is kedvezzen az időjárás a mezőgazdaságnak, mert ha bejön egy rossz év az agráriumnak, akkor az ő kiesésüket is stadionépítésekkel kell pótolni, és annyi hely már nincs is az országban...
dömdödöm
@Horizont: Valami ...rom kitalálta az országházi büfében nikotinelvonás mellett egy térképpel
a kezében .:-(
Dr. Felipe
Ez igen. Aztán még a tanárok a pofátlanok mi elvtársak? Gondolom kazánház is lesz.
Mobil123
@Horizont: Seszták elvtársnak kell :-D
Mobil123
@Horizont: Magyarország a világ egyetlen stadion országa !
verum
A kórházak, iskolák, tömegközlekedés állapotjai, a szégyenletesen kevés bérek, a közmunka rabszolgatartássá silányulása napirenden.
Hozzátehetnénk még a gyalázatos utakat, hogy tanyák, falvak nem a kevés születés miatt, hanem az elvándorlás miatt néptelenednek el. Hogy vannak települések, ahol máig gyalog, távoli helyekről hordják a vizet, sárban, kánikulában, hóban. Hogy az útjaink szétrohadnak, kivéve ahol az Orbán család násznépe vonul.
És akkor stadionok épülnek, a Várban a királynak készül a trón és a sleppje milliárdossá válik az ország pénzén, amiből fellendülhetett volna az élet.
Félek, hogy mindezt már nem adja ki szépszerével a kezéből - és ez ellen az öt perces néma hallgatás semmit nem segít.
Lepényleső
A jelen Magyarország piramisainak egyike? Egy ember hobby-ja,a többi meg össze hordja,
értelme meg semmi se,a milliárdokat kivéve,"legálisan" eltéve,magán zsebbe? Mikor lesz már érte szent mise,vagy rajtunk aki segítene?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.