Pestszentlőrincen a PLER–Komló férfi kézilabda meccs végén a vendégszurkolókat ütlegeltek a Fradi Security emberei, a vendégdrukkerek szerint – írja a BorsOnline.hu.

Lőrincen az első félidőben a vendégszimpatizánsok egyike a játéktérre dobott egy sörrel félig teli poharat – hogy ki, azt vizsgálják –, és többen hallani véltek Kubatov, takarodj! rigmusokat. Ez elég is volt. A PLER megkülönböztető mellényt viselő biztonsági emberei a szünetben segítséget kértek, majd megérkezett öt-nyolc, Fradi Security-jelvényes fekete ruhás. A meccs végén a mint­egy 60-70 vidéki szurkolót a vészkijárat felé terelték, közben többeket megvertek.

Egy nyugalmazott rendőr, a komlóiak szurkolója azt állítja, hogy semmi nem indokolta, hogy fizikai erőszakot alkalmazzanak – s hozzátette: több szekus levette a jelvényét a verés előtt.

Kubatov takarodj=egyenlő balhé?

A Békéscsaba–Ferencváros (0–1) meccsen a hétvégén, a második félidőben volt némi lökdösődés a hazai ultrák között, amit az váltott ki, hogy a Ferencváros biztonsági szolgálatától átment egy férfi, aki azt kérte a hazai szurkolóktól, hogy ne szidalmazzák az FTC elnökét, Kubatov Gábort.

A szektort végül kiürítették.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Fradigege
Valami atyaúristennek képzeli magát bolgárkertész elvtársunk.
Slade
Koszos senkiházi, szarházi féreg. Ilyen patkányokat ültet a gorbánc pozícióba. Ez lett az országból. Minden szinten a gennyes alakok vezető beosztásban. Csak így tovább!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.