Vasárnap négykor a komáromi Lábatlan–Tata rangadóval startol a köztévé megyei focimeccseket közvetítő netes sorozata. A találkozókat a csatorna internetes oldalán lehet követni, a kommentátor Horti Gábor lesz.

A Mennyei állandó tartalom lesz az m4sport.hu-n. Szomszédvárharcokat, nagyobb rangadókat közvetítünk majd, amely a helyi szurkolókon túl más nézőket is a monitorok elé szegezhet

– tájékoztatta a Borsot a köztévé sajtóirodája.

Megyei bajnokival szórakoztat az M4 Sport

Ságújfalu–Mátraverebély (Fotó: Korponai Tamás/Nemzeti Sport/Népszabadság)

 A köztévénél úgy vélik, a megyei focinál nincs őszintébb, hitelesebb és ízesebb futballjáték ma vidéken.

Így esett a választás a magasabban jegyzett NB II-es és NB III-as mérkőzések helyett az alacsonyabb osztályú bajnokságra.

Hatalmas beszólások, óriási esések, rengeteg tökmag, szotyola és félpályáról bevarrt bombagólok. Miközben Sanyi bácsi a pálya széléről kommentálja végig a meccset: „Sporikám, a szemüveged hol maradt!? Ne egy helybe’ fussatok, gyerekek!”

A meccsekre egy há­romfős stáb csupán egyetlen kamerával vonul majd ki. A hangulatfelelős kommentátor Horti Gábor lesz, aki hitelesen vissza tudja majd adni a megyei foci savát-borsát, de a történeteket és a riporter stílusát ismerve, félő, hogy komédiába csaphat át a műsor. 

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

vadnarancs
Horti Gábor jó arc és igen, a megyei foci talán még őszinte foci... Kivételesen támogatom ezt a kezdeményezést, sok alacsonyabb osztályú játékosnak élete meccse lehet, ha közvetítik a tv-ben.
Dr.Doktorovics trinitron dr.
Horti egy bohóc,aki az ő közvetítését szereti nézni ,inkább menjen cirkuszba!!
Dr. Felipe
Lábatlan - Tata BL mérkőzés.

A lábatlani lábatlanok csapnak össze a tatai nyugger tatákkal. Megnézzük a tévébeeee!!
RonaGyuri
Még, hogy itt nincs demokrácia? =))
Nem csak szotyola, de tökmag (jaj Wazze ne bohóckodj, nem azért: Őfenesége már nem aktív) is lesz!
namihami
És még, mint a dicsfény, havi 26 perc Puskás Akadémia.
Hát ennek a telhetetlen népségnek már az Isten se tudna a kedvébe járni. Meg se érdemeljük, hogy egy ilyen csodálatos "Géniusz" a mi Vezetőnk. Az Isten tartsa meg vezetőnknek, amíg én szeretném. És még vagyunk néhányan, ilyen "imádók".

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.