Csaknem négy év munkái után ünnepélyes keretek között átadták az újjáépített Tiszaligeti Stadiont szombaton Szolnokon, a megnyitón a miniszterelnök is részt vett.

Orbán átadta legújabb stadionját Szolnokon

Orbán Viktor avató beszédében elmondta: a komplex stadionfejlesztési program összköltsége több mint 2 milliárd forint volt, amelyből a stadion építése 1,2 milliárd forintot tett ki. Ebből a klub, a Szolnoki MÁV Utánpótlás FC Kft. mintegy 600 millió forintot teremtett elő, a többit a tao-rendszerből – a társasági adóból befolyó forrásból – biztosították, az állam pedig 400 millió forinttal támogatta a beruházást a nemzeti stadionfejlesztési program keretében.

14 hozzászólásarrow_drop_down_circle

egyvandor
Minél rosszabbul megy a népnek, annál több stadiont kell átadni nekik.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
vonotok
Vezír ! Ha ezt ismét megnézed rájössz, hogy mért mondták, hogy Gyurcsány feltörölte veled a színpadot.
Tudod kétszer megnéztem és azon csodálkozom, hogy tudtál ennyit hazudni, hogy tudtál egy országot ilyen aljas módon becsapni.
24.hu/belfold/2016/04/05/ma-tiz-eve-orbant-nagyon-megvertek/
wpym
Orbán, a közpénzek Gombóc Artúrja.
Desischado
Röviden: kössenek bele a stadion betonjába, az egész rohadt parazita banda! Rengetegen nyomorognak, az egészségügy, a szociális háló, és az oktatás dögrováson, de stadionra van pénz! Hogy rohadnátok meg elevenen!
RonaGyuri
Két momentum

Miközben Őfenesége a régi barát cimborájával hercigeskedik újabb elképesztő mondatokra hergeli magát

A héten népünk szemefénye - az MTI híradása tanúsága szerint - Nyerges Zsolttal, Simicska Lajos üzlettársával, vett részt a szolnoki stadionavatáson. Az avató beszédében fejtette ki magvas gondolatait, amiből most csak a két legelképesztőbbet idézem:
„a megújult stadion helyén korábban az országot megviselő szocializmus maradványa volt látható - betontörmelékek, elhagyatottság, pénztelenség, gyakran gondatlanság bizonyítékai -, mindezen sikerült a városnak túllépnie.”. Érted Wazze az elmúlt 20-25évben is a szocializmus miatt hagyták szétrohadni, s biztosak lehetünk abban is, hogy ha és amennyiben a most épült/épülő csili-vili létesítmények – lévén a fenntartásról senki sem gondoskodik – rohadásáról is a szocialista örökség tehet, vagy legalább is a DK-s patás ördög maga.
„A mindennapos testnevelés bevezetése óta jelentősen megnőtt az egészségükkel többet törődő gyermekek és családok száma. Az egészség megóvása a megelőzésnél kezdődik, és ha azt akarjuk, hogy erős, jó jellemű fiataljai legyenek hazánknak, akkor költeni kell a sportra”. A gondolat eleve blődségén túl meg kell jegyezzem, hogy manapság a „jó jellem” kérdését nem igazán kéne firtatni! =))
namihami
@RonaGyuri: "jó jellemű fiataljai legyenek hazánknak, akkor költeni kell a sportra”
Na látod. Szeretett Vezérünk azért költ ennyit a stadionjaira, mert amikor Ő volt fiatal, akkor csak ilyen lepukkant stadionok épültek, ergo az Ő jelleme nem fejlődhetett, erősödhetett-ezért lett vénségére ilyen jellemtelen. Ami tökéletesen igaz és fedi a többi Fidesz vezetőinek és követői nagy részének jellemét is.
Na ugye, hogy kell az a sok stadion, mint egy falat kenyér.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.