Nem kell feltétlenül a TV2 elé ülni, ha valaki alpári kikapcsolódásra vágyik, a kormány kedvenc suttyó szórakozása, az úgynevezett futballmeccsen történő szurkolás is tartogat lehetőségeket.

Tegnap a Sárvár-Győr harmadosztályú (:DD) összecsapás (:DDDD) 65. percében szabadultak el a doktori fokozatok: 40 percig állt a játék, mert a vendégszurkolók füstbombákat, petrádákat hajigáltak a pályára.

Félbeszakad a mérkőzés, a győri szurkolók nem bírják a feszültséget. Vállalhatatlan a viselkedésük. Pont amikor lendületben vagyunk, a saját csapatotokat gátoljátok

– írta a vendégcsapat honlapja tudósításában.

A győriek buszát végül a rendőrség kísérte ki a városból a mérkőzést követően.

14 hozzászólásarrow_drop_down_circle

karma1
Ilyet nem tesz meg egy futballszurkolo, mert ez csunya dolog, ok inkabb a valasztasi irodanal idos holgyeket vedelmeznek eros karjukkal...
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
justhpeter
Mi van ezen izgulni való ? Egy stadiont Sárvárnak, még egy stadiont Győrnek. Oszt Jónapot !
vonotok
Lehet, hogy holnap a Magyar Idők c. szenny lap már terroristákat látott a füst mögött. Ezért a VEZÉR ki is adja a terrorveszély fokozást.
Bocs ez nagyon hülye ötlet volt.
Borsodi
Nem stadion kell ide ha nem állatkert, ahová a kormányunk beköltözhetne.
nezelodo
Ezek a vendégszurkolók elnézték a naptárt, és félreértették a még mindig fülükbe csengő vezényszavakat, azt hitték 2006. van És Orbán hangja csengett a fejükben. Igazán megérdemelnének egy új stadiont, ha még nincs nekik!
papa.49
A ,,szurkolók,, hőzöngéséhez már a meglévő stadionok is elegek minek újabbat építeni, hát csak azért mert ott lehet legkönnyebben lenyúlni a suskát, a csutifélkegyelmű csipet csapatának!!!
eugen4402
Kérem a Teremtőt, ezt a mostani okádék szakaszt tekintse lényegtelen epizódnak az ETO történelmében. Mit vétett a több ezer főnyi szenvedélyes és tisztességes ETO-drukker, hogy őket bünteti az úgynevezett MLSZ néhány minden hájjal megkent zsebmetsző gátlástalan rablásáért..? A szurkoló nem egyenlő a csőcselékkel!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.