Menesztette vezetőedzőjét, Robert Jarnit szombaton a labdarúgó OTP Bank Ligában sereghajtó Puskás Akadémia FC.

A felcsútiak az élvonal 30. fordulójában hazai pályán 1-0-ra kikaptak a Békéscsabától, így a tabella utolsó helyére csúsztak vissza.

A Puskás Akadémia FC tulajdonosa azonnali hatállyal megvált Robert Jarni vezetőedzőtől és stábjától, majd felkérte Szíjjártó Istvánt, hogy a szezon végéig lássa el a vezetőedzői feladatokat a csapat mellett

- áll a klub honlapján megjelent rövid közleményben.

Dráma Felcsúton: kirúgták a Puskás Akadémia vezetőedzőjét

A játékosként a horvát válogatottal világbajnoki bronzérmes Robert Jarni tavaly nyár óta irányította a felcsúti csapatot vezetőedzőként. Szerződése 2018 nyaráig szólt.

Az NB I-ben a Vasasnak, a Békéscsabának és a Puskás Akadémiának egyaránt 25 pontja van három fordulóval az évad vége előtt.

17 hozzászólásarrow_drop_down_circle

bakegya
"...MINDEN MIGRI MENNYEN VISSZA ODA AHUNNAN-E GYÜTT-MENT...nehogy má brüssajleszben döncsék meg a magyar focit,engem meg a mészárost...00 tolarens.
Vagy rugdaljátok akár a szögesdróton túl is kemény állampénzen a bőrt,már Szerbiában is,vagy ki vagytok rúgva!TÖBBB ÖNBECSÜLETET ZEMBEREK,mert megérdemlem-végül is focizni sose tudtam rendesen,de folyékonyan gagyizok angolul!!!"
Ne lóggasd az orrod Robi-talán csakkk INÁRA MENT A BÁTORSÁGA!-SENGENEMN TÚL IS VAN FOCI!!!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
sokanvagyunk
Utolsók? 2 ukrán, 1-1 szlovák, holland, horvát, szerb, no meg a horvát tréner -, szóval nem a magyarok szégyene... - pláne, hogy a tréner a ruháján hirdeti: Jako... magyarul: zakó. :)
namihami
@micfild: Sőt, idő- és energiatakarékosság okán bőven elég a második bekezdéseddel kezdődő dolgokkal indítani az egész "bajnokságot".
Viszont a kisvasúton, az alkoholszint véletlen lecsökkenésének megakadályozása végett, a kiterjesztett számú büfékocsik és megfelelő mennyiségű és alkoholtartalmú italok bevezetése szükségeltetik.
kamazuka
Ezért holnaptól 2 forinttal emelkedik a tej literje!
A 95-ös 2.50-el
A pasztőrözötté 20Ft-al

Majd én megmutatom nekik!...szólt alamizsnaherceg,és becsapta magamögött az ajtót!
levarosbukta
Én sík hülye vagyok a focihoz, de ha a csapat rosszul játszott akkor talán nem a játékosokat kellene kirúgni?? Az edző sem tud s.zarból várat építeni.
Január
Te jó ég micsoda pénzt belefeccöltek ebbe a csapatba, és ilyenek az eredmények. Én nagyon nagyon szégyellném magam, ha ott játszanék, és ilyen eredménnyel. :((((
Nem kellene az egész gárdát/csapatot szélnek ereszteni?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.