Nem tudni, hol készült, de végül is bárhol készülhetett volna. Rajta van minden.

Egyetlen táblán a pusztító magyar nyomorúság

A szavak nélkül is megértett alkoholizmus, amikor már ki sem kell írni, hogy sör, főleg nem, hogy milyen, elég csak annyit: korsó vagy pohár.

Az igénytelenség, hogy némely vendéglátóhelyeken tényleg csak ezek a sörgyáraktól kapott promóciós táblák jelentik az enteriőrt.

A csodavárás, a tarhálás, hogy mástól reméljük az álmunk elérését, és ezért még megalázkodni is érdemes.

A suttyóság, hogy "franciaország" kisbetű, mert tudják már meg hol a helyük!

És a felmentő, mindenre egyszerre érv és ellenérv, ok és indok múltbarévedés, hogy Franciaország kizárólag Trinonnal együtt említhető, még így száz év távlatból is, még egy jámbor foci Eb kapcsán is.

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
nem semmi, sőt a kis f-re még egy kereszt is jutott
Szókrakész
"hogy Franciaország kizárólag Trinonnal együtt említhető, még így száz év távlatból is, még egy jámbor foci Eb kapcsán is."

Akkor miért kell ennyire holokausztozni így 70 év után?
Miért kell kommunistázni, vagy kapitalistázni így 40-50-100 év után?

Miért kell embereket ölni vallás nevében 2000, 1400 év után?
.
.
.
Toby
Gondolom a legszebb az egészben, hogy a tulajnak Renaultja van ! Azonban Trianonban nincs összeszerelő üzem, nem is értem miért haragszik Trianonra, csak nem azlért, mert a burgenlandiak, a muravidékiek és a felvidékiek nem óhajtanak orbánc szent országához tartozni ! Nem mazochisták, hanem határontúliak.
világlátó
Egy pohár sör 240.-Ft.,egy korsó 330.-Ft. Az Adrián egy korsó karlováci 15 kuna, X 40 Ft = 600.-Ft. Nem is drága ez a magyar sör ott valahol a francban./ már csak Franciaország miatt /
Egy liter termelői bor 200 - 250 Ft.ma Magyarországon. Nem tablettás, nem kocsimosó minőségű. De annyi. Történelmi borvidékeinken egy másfél deciliteres bor a vendég előtt felbontott palackból 600 - 900 Ft.Csak a helyzet teljessé tétele érdekében.
A lényeg nem is ez.
A kocsma PR. - ja érdekesebb. Azt tudjuk, a legjobb sör a sör.Hogy borsodi, vagy soproni, tök mindegy.Lényeg hogy van. Egy korsó mellé biztosan legurul még egy, az már 660.-Ft Aztán hazamenetel előtt még egy pohár, az így már 900.-Ft. Trianon miatt meg ott a százas borravaló, na itt egy ezres.
Azt hiszem ez a kocsmáros ott lesz Franciaországban. Hogy én miért nem nyitottan egy kocsmát, máig sem értem.Bizonyára élhetetlen vagyok. Nem is jutok el Franciaországba.
zöldszem
Pohár:240
Korsó:330...és mennyibe kerül a sör???
Fanatikus Trianon függő Jobbikos kocsmáros!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.