Polonkai ugratta ki Stipe Bacelic-Grgicet, aki ellépett a védőktől, és tizenhat méterről laposan, Horváth mellett a jobb alsó sarokba lőtt. 1–0 Az meg baromi jó kérdés, hogy a kispesti védők mit csináltak, de hogy futni elfelejtettek az biztos.

A második Akadémia gól egy szöglet után született, a kispestiek nem találták a labdát, ami végül ráesett egy vendégjátékosra, a lecsorgó labdát Tar köszönte szépen és bevarrta a léc alá. Ez is maradt a félidőben.

A másik meccsen a Vasas nem játszik túl jól, a labdatartásuk különösen gyatra, benne van a meccsben, hogy az MTK behúzza a meccset.

A Fradi öngóllal vezet sopronban a Haladás ellen.

Még egy óra hátra van, de az M4 körkapcsolása alapján nyugodt szívvel kijelenthetjük, hogy ez nem foci, ezért verés jár…

8 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
koszpeko
Szegény Felcsút elbúcsuzott.
Úgy sajnálom.
:DDDDD
koszpeko
Fel is csút meg le is csút!!!
Jipijé!!!
sentinel216
@koszpeko: Mégis? Úúúgy sajnálom! Most akkor utólag be kell fizetni az ingyen nézőknek, meg a környékről a csoda stadionba buszoztatott bér nézőknek a belépő árát?
koszpeko
@sentinel216: Még ha fizetnének sem mennék ki a jelenlegi labdakergetésünk egyetlen "szentélyébe" sem.
Csak az volt a lényeg,hogy Orbán alapította "sztárokat" felvonultató "fiatal tehetségekből" álló genius Puskás akadémia végre eltűnjön a büdös francba.
Remélem 2018 ugyan ezt hozza qrmányunknak.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.