Kiesett, mégis bent maradhat Orbán csapata az NB I-ben – írja a 24.hu. A Kisvárda csapata ugyanis, hiába áll jelenleg feljutó helyen, nem indul az élvonalban. 

Az első osztálytól búcsúzó Békéscsaba és a Felcsút helyét a második vonalból a Gyirmót és a jelenleg második helyen álló Kisvárda venné át, de a klub a honlapján azt írta, a következő idényben is a második vonalban indul a csapat.

A bajnokság állása szerint a következő idényben is a másodosztályban folytathatjuk a szereplést. A háttérben folytatott munka alapján azt is kijelenthetem, hogy a Magyar Labdarúgó Szövetséghez benyújtott iratok alapján is zöld utat kaptunk, így nincs akadálya a következő szezonbeli szereplésünknek.

- fogalmazott Révész Attila szakmai igazgató.

Ha a feljutó helyen végző csapat nem indul az élvonalban, akkor Csányi és az MLSZ kezében a döntés, hogy melyik csapatot kérik fel arra, hogy induljanak az NBI-ben. Erre a Puskás Akadémia mellett az NB II-ből a harmadik Zalaegerszeg, a negyedik Mezőkövesd és az ötödik Balmazújváros is esélyes lehet.

32 hozzászólásarrow_drop_down_circle

nezelodo
Na jól van, mégiscsak van értelme az igazságos, férfias, embert próbáló küzdelemnek, a hogy a mi futballista min. elnökünk mondta! Ja és az "önzetlenség" is meghatározó, a kisvárdaiaknál! Istenem, hogy van még tisztesség, és böcsület, az kész csoda!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
bence
Döbbenet , hogy mit meg nem enged ez magának ! Vajon mennyibe került ez nekünk ?!
Szókrakész
Jól sejtettem én.
Jön itt visszamenőleges törvény, levágott lófej az ágyba, vissza nem utasítható ajánlat, ...
Szókrakész
És ez mennyibe fog nekünk fájni?
Új stadion Kisvárdának???
Borsodi
Az adófizetők pénzéből mindent megoldó miniszterünk.tudtam,hogy ha kiesnek se esnek ki.Már megszoktuk ha mondanak valamit,valójában semmit nem mondtak.Így lesz a választás is elveszítik,újra számolják, és a külföldi szavazatokkal nyer a fikapárt
silber13
De ott a Nyíregyháza ám! Megnyerte első fokon a pert, tehát ő is feljutó. Vagy nem??
Jozefina
Hát így kell bundázni!!! Felháborító!!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.