Kiss László nem először erőszakoskodott a margitszigeti sportuszodában, amikor 1961 nyarán megerőszakolták Takáts Zsuzsannát – tudta meg a Blikk. 

A nemi erőszak elsőfokú ítéletéből egy másik ügy részletei is kiderültek. 1960. december 30-án két társával szexre akartak kényszeríteni egy 18 éves tinilányt a margitszigeti medencében, amiért a Magyar Úszószövetség három hónapra mindennemű sporttevékenységtől és az uszodák látogatásától eltiltotta a versenyzőt.

Egy másik tinilányt is zaklattak Kiss Lászlóék?

Kiss László és még két sporttársa a sportuszoda szabad részé­ben körülfogták X. Y. 18. életévében lévő lányt, akit nyomban fogdosni kezdtek minden testrészén, így lábát, melleit és nemi szervét is megfogták, bár részletesen nem volt tisztázható, hogy a három úszó közül a fogdosásban kinek milyen szerepe volt. Kijelentették, hogy csak akkor engedik el, ha X. Y. megígéri, hogy Kiss Lászlóval és két társával közösülni fog.

Az arra haladó úszómesternek odakiáltott, de Kiss és társai erre víz alá nyomták. A három fiú egyike még víz alatti közösülést is ajánlott. Az úszómester megjelenésére a három sportoló, így Kiss László is, elúsztak X. Y. közeléből, aki az esetet a sportuszoda igazgatóságának bejelentette, s a szorongatott helyzetet részben az úszómester is igazolta.

Azt nem tudni, hogy kik voltak az akkori tettestársai. Takáts Zsuzsanna is úgy tudja, nem ő volt az egyetlen, akit támadás ért.

7 hozzászólásarrow_drop_down_circle

nemjoezigy
Mint már írtam, egész biztos, hogy ez a féreg többször megcsinálta ezt a bűnt a társaival. Az él sportolók akkor is most is több mindent megengedhetnek maguknak, mint más!
Az önkontrollon, az erkölcsön múlik, hogy él ezzel, vagy, hogy él ezzel vissza!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
colibri
Egy percig nem kétséges, hogy nem ez volt az egyetlen erőszakos gaztette a triónak az uszodában, de valakiknek érdekében állt titkolni, takargatni és mivel nagyon rossz ügy mellé álltak, ezért még 55 év után is közfelháborodást, ellnérzést váltanak ki a normális emberekben! Én egy kalap alá veszem Kissékkel Székely Évától kezdve az összes pártfogójukat.
wagabund
látom feljebb azt írja valaki, hogy december 30.-án +3 fok volt...

nos akkoriban én is, és néhány tanulótársam is (még) ifjú titánok voltunk, és bizony sikk volt a medence körüli hóban szaladgálni, majd egy fejessel a vízben landolni...a csajozás eszeünkbe sem jutott, mert a hidegben nem találtuk a pöcsünket(sem)...bent a fedettben jobb volt...
ma így öregen nem is értem, hogy nem voltunk még náthásak sem...mostanság ha kinézek a lakásból, látom , hogy esik a hó, rögtön lever a nátha...

ezt csak a hőmérsékletre írtam, a többi részletet nem tudom..nem is kommentálom.
Dr plágium
@wagabund: A víz hőfoka nem 3 fok volt. Mi a mai napig járunk a Szecskába télen! Még nem fordult elő hogy a fedettbe mentünk volna!

"Kijelentették, hogy csak akkor engedik el, ha a lány megígéri, hogy Kiss Lászlóval és két társával közösülni fog. F. Mariannát szorongatott helyzetéből csak az mentette meg, hogy az arra haladó úszómesternek odakiáltott, de Kiss és társai a víz alá nyomták. A három fiú egyike még víz alatti közösülést is ajánlott. Az úszómester megjelenésére a három sportoló, így Kiss ­László is elúsztak a lány közeléből, aki bejelentette az esetet a sportuszoda igazgatóságának, a szorongatott helyzetet részben az úszómester is igazolta." A bíróság szerint Kiss László és társai „magatartásuk elkövetésénél felhasználták azt a körülményt, hogy a sportuszoda külső medencéje felett a meleg víz párája oly sűrű ködöt képez, hogy a vízben alig lehet pár méternyire tájékozódni."
Forrás: kuruc.info/r/2/158596/
Katalina62
@colibri: és az, a baj, hogy ez az egész most sem az erkölcsi felháborodás miatt került felszínre, és szerintem igazán nem is azért van napirenden!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.