Magyarország és Budapest képes a 2024-es olimpiai és paralimpiai játékok biztonságos és sikeres megrendezésére, lebonyolítására – emelte ki Gulyás Gergely a játékok megrendezéséről szóló törvényjavaslatot ismertetve kedden az Országgyűlésben.

A fideszes országgyűlési képviselő kifejtette: a törvényjavaslat célja a pályázatra és rendezésre vonatkozó keretszabályok megteremtése. Kifejtette: a komplett törvényjavaslat tartalmazza a pályázati szakasz, illetve a rendezési jog elnyerése esetén a rendezési szakasz szabályait. Kitér többek között az olimpiai megvalósíthatósági hatóságra, a harmadik országbeli állampolgárok beutazására, tartózkodására és munkavállalására, az olimpiai közlekedési tervére – mutatott rá Gulyás Gergely.

A javaslatnak nem célja minden részletszabály megteremtése, a NOB a tapasztalatok alapján alakítja ki elvárásait és akár az idei játékok után is felmerülhetnek új szempontok – közölte.

36 hozzászólásarrow_drop_down_circle

sziha
@Bringás: meg az embert is. Jo forroba. Titeket tenyleg ennyire nem erdekel, hogy belerokkanna az orszag? Nem. Titeket a melldongoles erdekel. Szanalmas, rablo banda, hazaarulok.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
koszpeko
@Bringás: silber13 Elmondott mindent amit akartam.
human
@Bringás: 57 százalék nem neki adott felhatalmazást.
Bringás
@silber13: @koszpeko: Már hogyne vonatkozna erre? Tárgyalásokat is folytatnak! Pályázni fognak! Ki akadályozza meg őket?
human
@Bringás: Hát te tényleg sötét vagy. A választási iroda adataiból, ember!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.