Szombaton a milánói San Siróba utazik Orbán Viktor, hogy élőben szurkolhassa végig a BL-döntőt.

A 444.hu úgy értesült, Orbán egy nagy nemzetközi bank meghívására megy a meccsre, ezért megkérdezték a Miniszterelnöki Sajtóirodát az utazás részleteiről. Havasi Bertalan azt válaszolta, a miniszterelnök

"az UEFA meghívására magánemberként vesz részt az eseményen. A belépőjegyet az UEFA biztosítja, a kiutazás költségeit pedig Orbán Viktor saját maga fizeti."

A lap emlékeztet: Orbán korábban az OTP Bank magánrepülőjét is igénybe vette ilyen utakhoz. Erről volt szó 2015 januárjában is, amikor a kormányfő a Charlie Hebdo merénylet után tartott emlékvonulásról a bank privát gépével repült Zürichbe, hogy részt vegyen az esedékes FIFA-gálán.

49 hozzászólásarrow_drop_down_circle

zöldszem
A beszari viszi magával a magánhadseregét is.Persze tálalva a birkáknak az van, hogy a kiutazó szurkolók védelmében küldi a TÖK-t. Tegnap még a halálán volt Dunaújvárosig sem tudott elmenni, erre nem beteg?
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Macskaszem
Nincs is saját pénze a g.cinek, egész életében rajtunk élősködött.
jolibaba
@RonaGyuri: Nem akarja, csak mondja, mert tudja, Soros nem kéri vissza a ráköltött pénzt, nem olyan szarrágó mint a sajátmás lábán állók gyülekezete.
RonaGyuri
@jolibaba: elképzelem, ahogy a dagadt törpe szorong a sarokban, hogy nehogy komolyan vegyék! =))
evacica
Ez Magyarországon hír, más normális országban ez a világ legtermészetesebb dolga, hogy egy miniszterelnök a szórakozásait és a hobbijait a saját pénzéből fizeti! Ez Magyarország, szomorú!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.