A 46. percben kilenc góllal vezető MVM Veszprém drámai végjátékban, hosszabbítás után hétméteres párharcban 39-38-ra elveszítette a férfi kézilabda Bajnokok Ligája kölni döntőjét a lengyel Kielcével szemben.

Erre nincsenek szavak: hétméteresekkel elbukta a döntőt a Veszprém

Az első félidőben egy ötperces szakaszt leszámítva nagyszerűen játszott a magyar együttes, amely a fordulás után is remekelt, s a 46. percben már 28-19-re vezetett. Ezután azonban minden idők egyik legnagyobb "feltámadását" mutatta be a Kielce: sorozatban kilenc gólt dobott, így az 57. percben egyenlített. A hajrában Mirko Alilovic két büntetőt hárított, de a lengyelek három másodperccel a vége előtt ráadásra mentették az összecsapást. A túlórában a Veszprém egyenlített két másodperccel a vége előtt, a büntetőpárbajban azonban jobb volt a Kielce.

A Veszprém az elveszített BL-döntő előtt ebben a szezonban megnyerte a magyar bajnokságot, Magyar Kupát, magyar szuperkupát, a SEHA Ligát, míg a klub-világbajnokságon második lett.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

vonotok
Lehet egy csapat játékban is a jobb csapatól vereséget szenvedni.
De ilyen megalázóan nem. Vajon mit csináltak a csapat körül hemzsegő " szakemberek " amikor a Lengyelek kezdték ledolgozni a 9 gólos hátrány???
Nem volt senki aki állt kiáltott volna?? Sportpszichológus , csapatkapitány, és az edző.
Újabb kurva nagy pofon a magyar kézilabda sportnak. Ebben az évben volt már elég.Talán ideje lenne a rendrakáshoz kezdeni.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.