Magyarországon még a politikai napilapok is a címlapjukon számoltak be szerdán arról, hogy a magyar válogatott 2-0-ra legyőzte Ausztriát a franciaországi labdarúgó Európa-bajnokság keddi csoportmérkőzésén.

Nemzeti Sport:

"Hihetetlen! Elfogynak a jelzők: csodálatos meccsen fantasztikus győzelmet aratott a válogatott. Minden várakozást felülmúló diadallal mutatkozott be a kontinensviadalon Magyarország. Lassan ízlelgessük: Izland ellen szombaton már a továbbjutás lesz a tét..."

Népszabadság:

"Mámor Bordeaux-ban, eufória az országban. A futball hatalom. Idehaza ugyanis eddig nem látott jelenetek játszódtak le tereken, vendéglátó-ipari egységek környékén, utcákon."

Magyar Idők:

"Parádés győzelem Ausztria ellen. Máris a továbbjutás kapujában. A sors tegnap valamit törlesztett a magyar labdarúgással szembeni, több évtizedes adósságából. Majd' kétezer kilométerre az otthontól több honfitársunk foglalt helyet a lelátón, mint egy komplett NB I-es fordulóban összesen – ki merészeli ezek után azt állítani, hogy nem szeretjük a focit?"

Magyar Hírlap:

"Álomkezdés az Európa-bajnokságon, két góllal megvertük az osztrákokat. A magyar válogatott már az első fordulóban többet tett, mint amennyit összességében vártunk tőle ezen a tornán. Ennél szebbet álmodni sem mertünk. Csak kiböjtöltük, 16 068 nap elképesztően hosszú idő, s ennyi ideje már, hogy legutóbb Eb-meccsen futballozott a magyar válogatott."

Népszava:

"Ilyen remek kezdésről álmodott minden magyar, ugyanis kedvező esetben akár egy döntetlen is elég lehet Izland ellen a továbbjutáshoz."

Origo.hu:

"Könnyfakasztó győzelem: legyőztük Ausztriát! A magyar csapat remekül játszott, meglepte az osztrákokat, és teljesen megérdemelten győzte le ellenfelét első Eb-csoportmeccsén. A támadó felállás nemcsak minket, szurkolókat lepett meg, hanem az osztrákokat is."

Index.hu:

"Csodálatos győzelemmel tértünk vissza az Eb-re. Emberelőny is segített, de végig magabiztosan, stabilan játszottunk az Európa-bajnokság első meccsén."

Blikk.hu:

"Folytatódik a focicsoda! Legyőztük a nagyképű osztrákokat az Eb-n."

Borsonline.hu:

"Ez maga a mámor: lefociztuk az osztrákokat! Micsoda mámor! Nekünk nem volt elég, hogy 30 év után részt veszünk egy világeseményen, nem akartunk pofozógépek lenni, bátor, szervezett és jó játékkal bejelentkeztünk a három pontért."

Csakfoci.hu:

"Fantasztikus rajt: Kétgólos osztrák-veréssel indította a válogatott az Eb-t. A magyar válogatott olykor kiválóan játszva, megérdemelten győzte le Ausztriát. Fantasztikus este volt. Nem akarunk semmit elkiabálni, de óriási lépést tettünk a legjobb 16 közé."

NB1.hu:

"Ausztria kipipálva! Köszönjük Ádám, hogy nem adtad fel! Jelentjük a csoda bekövetkezett, de ha már az álmainkat éljük, akkor merjünk továbbra is nagyot álmodni, és ugyanezzel a mentalitással verjük meg legközelebb Izlandot is."

Rangadó.hu:

"A második félidőben ahogy kijöttünk, varázsütésre megváltozott minden. Technikailag sokkal jobbak voltunk, elkezdtünk jobban játszani, mint az osztrákok. A kiállítástól függetlenül az osztrákok fölé kezdtünk nőni. Nyugodtan játszottunk, szép támadásokat vezettünk. Az első gól után egy csapat volt a pályán."

Újszó.com:

"Szenzáció: győztek a magyarok, Szalai a mennybe ment. Fantasztikus 2-0-s győzelemmel kezdte a magyar labdarúgó-válogatott az Európa-bajnokságot: a papíron sokkal esélyesebb osztrákok ellen a másfél éve gólképtelen, sokszor kifütyült Szalai Ádám lőtte az első gólt."

21 hozzászólásarrow_drop_down_circle

troppauerhumer
@Bringás: 50 perce ·

Egy külföldi edző magyar adófizetők iszonyú mennyiségű pénzén győzni tudott egy túlnyomórészt külföldi klubokban játszó magyar válogatottal. A nemzet örül. És ki merne nem örülni a nemzet örömének? Tehát: 1. A foci Magyarországon éppen olyan eszköze a rezsim legitimációjának, mint a bolsevizmusban volt, kivéve, hogy sokkal korruptabb. 2. Annak ellenére tud így lenni, hogy értékelhető (klub)foci nincs. 3. Öröm volt látni sok ember örömét, akik csak a sportot tudták látni a győzelemben -- egyszersmind magyarázat arra, hogy miért tartunk itt. 4. Kívánom, hogy ne ez a győzelem maradjon meg majdan a nemzeti emlékezetben mint a legnagyobb 21. századi sikerünk.
Na és ki vezette Magyarországot a legnagyobb foci és egyébként általában is sportsikerek terén?
Hát ez az, ugye,hát van az Aranycsapat a köztudatban, aztán meg a hetvenes évek kb.vagyis Rákosi ,azután Kádár ,a kommunisták.
"És ha eltűnnek a kommunisták, jönnek majd a félművelt sunyi parasztok."
— Márai Sándor..
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
troppauerhumer
@eugen4402: Háát igen,milyen szerencsétlen ez az osztrák csapat, ha a botlábú kutyaütő viktorfelszopó poloskáktól beégtek .. Tudni lehetett előre, hogy amtőr kutyaütők ügyetlenkedése NEM haladja meg a figyelemre érdemes szintet.
Ausztria! Lenyomhattátok volna a szerencsétlen fakitermelő orbánfelszopó csürhét a francba, hogy tudják hol a helyük.. a töpszli-tahó-elhájasodott gazdijuk lábánál lihegve, és NEM az EB-n.
Az osztrákok amatőrebbek a kutyaütő-helyettes magyar falábú poloskáknál, akiket lopott pénzen tenyésztenek .
És jelzem minden értelmes embernek, hogy tudd, hogy értsd minek tapsikolsz a nyálas talpnyalókból verbuvált magyar csapatért való lelkesedésed közepette..
A nyomornak tapsikolsz, az állam által elkövetett iparági fosztogatásoknak, lopásnak, korrupciónak, és az állami szintre emelt közpénzlopó automaták üzemeltetéséhez tapsikolsz,
meg a TAO-milliárdok sikkasztórendszeréhez stb stb.. NEM sorolom tovább.
A saját családod, saját üzleti partnereid kifosztásáról és komplett piacok állami beavatkozással kivitelezett tönkretételéről már említést is félve téve, pláne a millió nélkülözőről, akik cserbenhagyása szintén ott a viktori bűnlajstromon, rögtön az uszító kormánypropaganda után a sorban.
Szóval lehet tapsikolni és lelkendezni a bravúros botladozáshoz.
Szégyentelenül. Mentsétek fel lajstromos döjfös hasas sportpszicho-patás orbánt, és jelentsétek ki, hogy bár a felsoroltak csúnya dolgok, de ha a szittya szotyimogul csinálja, akkor eltekintünk ezek társadalompusztító hatásának nyilvánosságban tartásától és a következtetések levonásától, majd erre helyes stratégiák kidolgozásától is tartózkodunk, ellenben beleállunk ebbe a kollektív hazugságfelhőbe, hogy akkor a stadionok mégis megértek annyit, hogy megsemmisüljön értük az egészségügy, az oktatási rendszer és a nyugdíjtartalékok.
JAJMÁR
@troppauerhumer: a
pojácák már csak ilyenek
koszpeko
@nyanya001: Sajnos nem jeleníti meg a tartalmat :(
nyanya001
@koszpeko: Kép, teleszórva a város mocsokkal !
Ja, ugye, nem a migránsok jártak itt, hanem az őslako magyarok !
koszpeko
@nyanya001: Értem.
Köszönöm.
Azt írja,hogy nem tartozok ahhoz a közönséghez akik ezt megnézhetik,vagy a tartalom már nem elérhető.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.