A magyar labdarúgó-válogatott 3-3-as döntetlent ért el szerdán Portugália ellen, így öt pontjával csoportelsőként jutott a nyolcaddöntőbe a franciaországi Európa-bajnokságon.

Bernd Storck szövetségi kapitány együttese vasárnap Toulouse-ban az E csoport második helyezettjével, Belgiummal vagy Svédországgal találkozik. Portugália három döntetlenjével harmadikként zárt, és így Horvátországgal csap majd össze a 16 között.

A portugálok sem bírtak az Eb legjobb meccsén Dzsudzsákékkal

A magyarok Gera Zoltán gyönyörű lövésével a 19. percben szereztek vezetést. A ferencvárosi támadó 37 évesen és 61 naposan a magyar válogatott történetének legidősebb, az Eb-k történetének második legidősebb gólszerzője lett az osztrák Ivica Vastic mögött. A portugálok Nani révén a 42. percben egyenlítettek. A második félidőben bő negyedóra alatt négy gól esett: Dzsudzsák duplájára mindkétszer Cristiano Ronaldo válaszolt.

A portugálok legnagyobb sztárja 17. Eb-meccsén lépett pályára, ezzel pedig – a francia Lilian Thuramot és a holland Edwin van der Sart megelőzve – egyedüli rekorderré vált, illetve elsőként négy kontinensviadalon is eredményes volt.

21 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Eriksson
@eugen4402: Hátha még elvernénk az angolokat 6:3-ra. :-)))))
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
human
@Szeparepa2: Ezután kiesni nem lesz nagy pofáraesés. Amit most elértek már az is nagy eredmény.
Az mindenkinek jó hogy kicsit ünnepelhetünk, de majd ha vége lesz az EB-nek vissza kell térni a valós problémákhoz, ami az országot foglalkoztatja. Volt egy sportesemény ami sokaknak örömet okozott, de azt remélhetőleg a többség is látja, hogy nem a foci (és a pálinka) működteti az országot.
ila51
@human: az is igaz , na de milyen jó egy kicsit játszani...még a szomszéd sánta nénivel sem lehetett bírni , folyton felugrált , és elesett , nem győzték visszarakni a székre ...
Bringás
Persze megjelennek a huhogók, hogy leköpködjék ezt a nagyszerű teljesítményt! Itt volt bolond Dániel is, akit egy ország küldött el a mocskolódásáért a náthásba!
Eriksson
@eugen4402: Akkor is azt mondták volna egyesek, hogy mázlisták a magyarok. Holott 3 gólt lőni nem szerencse kérdése, inkább valami más...
prime777
Belgium lesz az ellenfelünk.
Mit mondjak.
Benne van,hogy kapunk tőlük egy hármast.
Bár a portugálok ellen is ezt mondtam.
A tegnapi meccsen is voltak szerencsék.
De ez nem számít.
A lényeg,hogy továbbjutottunk.
Viszont itt valószínűleg vége is a dolognak.
A magyar válogatottról akkor lehet majd elmondani ,hogy jobb,és ,hogy valami megindult,ha évekig tudja majd nyújtani ezt a teljesítményt.
Ennek a gárdának a fele játszott a Hollandok elleni 8:0-ás vereségnél is.
Ezt ne feledjük!
Jobbak vagyunk mint eddig ez nem vitás ,hátul szépen elpasszolgatunk,de Isten igazából az ellenfél kapujánál továbbra sem tudunk akcióból gólt lőni.
Öngólok sokasága,és szabadrúgásokból elért gólok.
Eddig ez az eredmény.
Általában úgy szokott az ilyennek vége lenni,hogy mikor elfogy a szerencse manna akkor jön egy hatalmas zakó és akkor mutatkozik meg a tényleges tudás,s ezután jön a kijózanodás.
Örüljünk annak ami most van,de ne vessük el a sulykot!
Ja és még mielőtt valamelyik eszement fanatikus "műmagyar" nekem esne csak annyi,hogy ne legyen igazam.
De ez a realitás szerintem.
Aki a meccseket nézte és őszinte magához az láthatja,hogy jobbak vagyunk mint eddig,és úgy hiszem a szív az ami eddig is előre vitte a magyar csapatot.
De egyszer ez elfogy,és vele együtt a sorozatos szerencse is.
Tudásilag,egyénileg nem lettünk jobbak,viszont nagyon akarunk.
Ez adhat némi plusszt így.
Summázva!
Le a kalappal a csapat előtt és nagy gratula nekik!!!
És azért gyűrjük le ezeket a belgákat is!!!
Hajrá Magyarok!!!
prime777
@Szeparepa2: Sajnos ide nem elég a döntetlen.
Ez egyenes kiesés.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.