A magyar labdarúgó-válogatott 4-0-ra kikapott a belga csapattól az Európa-bajnokság vasárnap esti nyolcaddöntőjében, Toulouse-ban, s ezzel búcsúzott.

Sokáig reménykedhettünk, de Belgium a negyeddöntős

A magyarok ellen 58 éve veretlen belgák első gólját Toby Alderweireld szerezte a 10. percben egy bal oldali szabadrúgást követő fejessel. Bernd Storck szövetségi kapitány csapata az utolsó negyedóráig jól tartotta magát, de akkor előbb Michy Batshuayi, majd Eden Hazard és Yannick Carrasco is betalált. 

Belgium a folytatásban július elsején Wales csapatával találkozik a lille-i negyeddöntőben.

90 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Csodálkozó
Üzenik Brüsszelből, hogy orbánc is megértse:

NÉGY - NULL!!!
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Csodálkozó
Üzenik Brüsszelből, hogy orbánc is megértse:

NÉGY - NULL!!!
volvós
Hát ilyen a foci...de azért szép volt fijjjjuk, hogy
idáig eljutottatok !!! Sokkal nagyobbak is kiestek !!!
simmering73
??? Egy percig sem volt kétséges a belga győzelem. Sebaj a szép szereplésért kapunk még a vezértől vagy tíz új stadiont.
Csodálkozó
"Sokáig reménykedhettünk..."
Hooogyne! A vakok a tizedik percig is!
koszpeko
@Csodálkozó: Legalább nem vagyok egyedül szkeptikus.
pbalage
nahh, erről ennyit, akkor tán térjünk vissza a megszokott migráncsozásra az M1-en.
verőce21
Sajnos, gyenge kezdés után erős visszaesés volt tapasztalható.
Jövője van ennek a csapatnak!
pbalage
Na mit mondtam? Már migráncsoznak is, nyugodtan kapcsoljatok oda.
brüsszelezés, sorosozás, rogándicsőítés.
pbalage
én nem bírom idegileg ezt a nyálaspofájú szarjancsi Németh meteorológus ivadékot, egyszer biztos kibaszom a tévét az erkélyen.
Január
@verőce21: ... de erre azért nem számított senki.
Valahol el kell kezdeni...
GeoCravker
A decibelerős hisztimagyarok mikor kezdik, hogy erről is Soros tehet? na...?
pbalage
@lópicigáspár: hagyjál, holnap megyek reggel melózni, két hét alatt rám bíztak egy egész interspárt, hogy rendezzem.
Faszkivan, átveszem tételesen a cuccaikat, tüzetes átvizsgálás után:

youtu.be/ekikiaZF5_I
nem maradok sokáig, az biztos.
Jankó123
Főnök!
Lehet csomagolni hazafelé!
Azért a kisvasútban is van perspektíva Bakterkém!
:-)))
namihami
És ha a belgák kb. 45 percig nem csak sétálgattak volna a pályán, akkor egy sima 6-ost 7-est is leszakíthattunk volna.
Ismét bebizonyosodott, hogy ez csak egy ember költséges hobbija. Nagyon kemény tanulópénz volt.
Jankó123
@Szeparepa2: A pocakos futballista, na, az a halálom!
:-)))
kkalman
Fiúk, ennyi volt! Ennyi a szerencsétek, Ferihegy vár benneteket!
perfekt
A remény, ma a mérkőzés 10. percéig tartott! Szégyen,hogy néhányan összemossák a csapat vereségét Orbánnal.Semmi köze nem volt a sikerekhez--és a vereséghez sem.Azok beszélnek , s ekézik őket akik életükben egy kavicsba nem rúgtak bele--a rugdosáshoz mégis értenek--ők az emberekbe szeretnek belerúgni.Szégyen!
namihami
@perfekt: Talán még igazad is lehetne és egyetértenénk veled, ha ez a (kissé) költséges hobbi egy olyan embertől származna. aki a SAJÁT pénzét, lásd nyugati foci, fektetné bele a hobbijába. Esetleg itt már semmire nem kéne pénz (oktatás, eü, felnőtt- és gyerekszegénység, stb.), mert már mi adnánk a svájciaknak kölcsön. Csak hát tudod, nem pont ez a szitu. Ebbe a passziójába ölt pénznek lenne néhány, ennél lényegesen fontosabb helye. Addig pedig, igenis hozzáköthető ez a szimpla pénzkidobás.
pbalage
@perfekt: én például összemosom.

focidrukkerek - kukagyújtogatás, 2006 október 23 - orbán viktor
focidrukker - kerti stadion - orbán viktor
NER - aláírásgyűjtés - kubatov gábor - orbán viktor
focidrukkerek - erdősiné - népszavazás megakadályozása - orbán viktor

szóval ha veszít a válogatott, miért ne örüljek annak, ha egy utolsó köcsög maffiózó cigány elszomorodik?
karma1
@namihami: A magyar csapatnak vegig akkora makja volt, hogy mas csapatok hulyesege, esetleges kihagyasa miatt jutott be csupan olyan egyszeruen, siman a nyolcaddontobe, meg az az oriari portugal meccs is dontetlenre vegzodott.
Aztan osszekerultek a belgakkal, - vegre egy IGAZI focicsapattal - es maris megfekudtek.
@perfekt: ha orban nem ment volna ki Franciaorszagba, minden problemajaval magara hagyva az orszagat, viszont magaval vive a 3/4 kormanyt, drukkolni , es ezt tette valoszinuleg allamkoltsegen , akkor senki nem mosna ossze ot a focival.
De mivel o nem hagyott ketseget afelol, hogy szamara a foci mindenek folott , meg a menekultkerdes, tonkrement oktatas, nemletezo egeszsegugy karara is, es mar a kotelezo focioktatasrol vizionalt - hat ne haragudj, de ezzel o sajat magatol kapcsolta ossze a focit szorosan a politikaval. orban POLITIKUS, MINISZTERELNOK, mindent, amit csinal, kozszereplokent tesz, az adofizetok penzebol, igy hat ez nem osszemosas, hanem TENY!
varrólány
Üzenjük Brüsszelnek majd ők is kiesnek! Làtom az antidrukkerek remegve vàrták a vereséget. Ettől függetlenül ünnepelnek az emberek és ilyen érzéseket még a fanyalgók sem tudnak elvenni! Szép volt fiúk és köszönet az igazi szurkolóknak is !
namihami
@varrólány: Na kedves varrólány:
1., Biztos kiesnek, csak kérdés, mennyivel később.
2., A fene se remegett, van az emberek nagyrészének sokkal több oka a remegésre, a frász se akar még a foci miatt is remegni.Pláne nem emiatt a foci miatt.
3., Ünnepel az emberek egy bizonyos része, nem mind.
4., Szerintem az általad ""fanyalgók"" legkisebb gondja is nagyobb annál, hogy ez az ""öröm"" lenne az, amit el akarnának venni bárkitől is.
papa.49
Szép volt fiúk, igaz focizni még mindig nem tudtok európai színvonalon, de legalább ez a kretén tolja a suskát ész nélkül a fociba!!! Egyébként meg ha a belgák valóban játszanak akkor lehetett volna akár egy hatos is, a hülye szpíker meg elkezdte a vége előtt pár perccel, hogy legalább 1 gól megérdemeltünk volna mi is, hát kérem BE KELLENE TUDNI RÚGNI!!!
Most akkor még legalább 10 stadiont épít a hazugovics,!!!
Mégsem annyira hülye a Lotár!!!
terlasz
@Horizont: Micsoda csoda! Micsoda szégyen!
GeoCravker
@papa.49: Régi dolog, hogy a focit nem labdabirtoklásra, helyeztre, kapufára, passzra, hanem gólra játszák. Senkit nem érdekel a szögletarány, ha sikerül gólt rugni.
A fidesz-kádereknek nem esik csak le, hogy valójában ők a fanyalgók, amikor ilyen olyan arányokra hivatkoznak egy vesztes meccs után. Ahelyett, hogy belenéznének a tükörbe, és szembesülnének azzal: százm milliárdokat kidobtak az ablakon.
Yoda69
Tobb is lehetett volna, Kiraly Gabi amit tudott megfogott.
A vedelmunk egy kalap szar volt. Dzsudzsaknak volt egy ket helyzete, de ez a meccs a kihagyott helyzetekrol es a kapott golokrol szolt.
Annyit a magyar csapat javara, hogy nem adtak fel a kuzdelmet a kapott golok utan. Ja es az elso belga gol szerintem les volt, de ez most mar tok mindegy.
varrólány
@namihami: Nyilván nem lehet kötelezően szeretni a focit de bármilyen sportot sem! Nekem még amúgy sem ért véget az EB , mert mindenképp néztem volna de így a magyarokkal azért egész más érzés volt. Egyszerűen jó nézni ezek után is más országok örömét is , a zászlókat ,a szurkolást az arcokat. Vesztesek meg mindig vannak , sportban de még az életben is.
Kikaptak , de az ahogyan idáig eljutottak , na azt fogják ünnepelni sokan ha hazaérnek !
eugen4402
Legyünk őszinték: az a produkció, amit Hazard-ék bemutattak, egy más kategória, mint amit mi futballnak hiszünk. Az utolsó húsz percben számukra nem volt senki a pályán rajtuk kívül. Az történt, amit ők akartak... Köszönjük meg a helytállást a mieinknek, és gratuláljunk a belgáknak a bemutatóért, élmény volt látni. Az idei foci VB-szereplésünket pedig rakjuk a "szép emlékeim"-fiókba, mert Király Gabiék azzá tették...
varrólány
Egyetértek , jobbak a belgák iramban összjátékban de EB nem VB! De az még odébb van , odáig eljutni! :-))
lópicigáspár
@terlasz: Igen szégyen, hogy a sporttal próbálja összehozni az országot az, aki a legtöbbet tette a szétszakításáért! A politikai ténykedésével hozza össze, ne másokra átpasszolva a terhet!
eugen4402
@varrólány: Köszönöm a javítást, nem mentség, de írás közben beszélgettem, és félszemmel ezt hülye tévét bámulom. Bocsi...
varrólány
@eugen4402: Semmi baj!.-) Én meg elfelejtettem a válaszra kattintani! Tudom milyen írni meg beszélni egyszerre, nekem se megy mindig a figyelés!.-))
perfekt
@namihami: A válaszod logikus-lenne amennyiben a politikát és nem magát a játékot néznéd.Az ország gazdasági helyzete katasztrofális-- ez ellen szót emelők elismerést érdemelnek.De igaza van @varrólány: nak mikor arról ír ,hogy remegve várták a kibicek,hogy kikapjon a csapatunk-és jött a na ugye megmondtam,hogy mekkora rohadék ez-és ez.A külhoni focikat -ottani lehetőségeket nem szerencsés összehasonlítani a miénkkel.Ott ,dúsgazdag külföldi főleg olajos fazonok fizetik a számlát.A honi lehetőségek ,köszönő viszonyban nincsenek az említettekkel.Mégis most, jókora bevételt hoztak eredményükkel,ami az állami kasszába kerül.Ezzel a hozzáállással amit egyesek nem kevesek majd azt mondják ,ne menjünk az olimpiára sem-mert itthon akkora a szegénység-hogy Katinka 12 milliós csekket széttéphet.Még annyit:Minden csapat költségeit, a rendező szervezet-és a rendező ország viseli--sőt mint csoport elsők + prémiumot hoznak haza!Elismerés jár érte--Orbánnak meg az ami a lónak már születésekor ott lóg.
perfekt
@pbalage: Igazi dilettáns megközelítés.Te abba a csoportba tartozol, a 8 tetszikelőkkel--kiknél minden, annál jobb- minél rosszabb!A felsorolt politikai történéseknek, köze nincs a labdarúgó EB hez-- és legszebb öröm a káröröm.Tudod ,az említett maffiózó nemzetiséginek semmi köze a csapat mostani szerepléséhez, és annyira sem bánkódik a kiesés miatt mint te.
namihami
@perfekt: A külhoni focit nem azért támogatják az ""olajos fazonok"", mert olajosok, hanem mert az foci. Az a szint önmagát eltartja, a stadionjaik magánpénzből épülnek és a játékosoknak ára van, kereskedni, eladni lehet őket.. A honi lehetőségek nem azonosak, de a focitudás sem és ezért nincsenek itt SAJÁT tőkét beinvesztáló olajosok (marhára tetszik ez a szó). Ami itt bekerül a mi ""labdarúgásunkba"", az mind állami pénz adó, hiába hívják mondjuk TAO-nak. Mondhatja bárki, hogy demagógia, de próbáld ezt azoknak is a fejébe verni, akiknek a gyereke éhesen fekszik le.
A most behozott pénz, az eddigiekhez hasonlóan, ugyanúgy fog elfolyni és néhány zsebet gazdagítani, mint az eddigiek. Lásd pl. az évekkel ezelőtti Fradi-pénz, bejött, elfolyt, látszat nulla.
A Katinka példád azért rossz, mert Ő a saját eredményéből gazdagodik és nem állami pénzt húz le, sőt azt tépi össze. Ellentétben a szakág vezetésével.
Az igaz, hogy az ottlétünk már kinti pénz, de ahhoz, hogy azt felvehessük, ahhoz százmillárdok lettek elköltve. Ráadásul olyan helyzetben, amikor arra máshol sokkal nagyobb szükség lett volna, illetve lenne most is. Lerágott csont, de amíg az oktatás, egészségügy és egyéb, hasonlóan elhanyagolható dolgokra nincs pénz, addig a focinak saját magát kéne, a játék szinvonalával, eltartani. Csak ezzel el lehet terelni a nép figyelmét más, égetőbb kérdésekről.
""Panem et circensem""-ugye. Csökkenő kenyér növekvő cirkusz.
Egyébiránt az Orbán ajándékába én is beszállok mégeggyel.
eszegfu
@perfekt: Csak kérdezem: a jókora bevétel, ami az állami kasszába kerül, azt nem a játékosoknak, edzőknek, stb. fizetik ki? Egyébként meg szerintem ez a fajta "káröröm" csupán azért lehet, mert az eddigi sikereket az O.V. hivők nem a játékosok, hanem a "főnök" sikerének tudták be.
eugen4402
@perfekt: Csak részben van igazad (szerintem)... Emlékeztetlek, hogy él itt néhány millió szavazópolgár, akik kevesebbet gondolkoznak, mint Te. Ők a "szektatagok", akik annyit értenek az egészből, hogy 40 év után végre van egy kormányunk, amelyik kijuttatta a foci-válogatottunkat az Európa Bajnokságra, ezt a kormányt pedig O. V. vezeti. Ennyi! ...(Érted, köcsög? Józsi, még két fröccsöt!) Elnézést, a vége illusztráció...
terlasz
@lópicigáspár: Igazad van, én is erre gondoltam.
solidedge
A magyar csapat teljesítménye mindenképp elismerésre méltó. De üzenném a győzelem esetén eufóriában úszóknak, hogy igen hosszú még az út ahhoz, hogy a világ élvonalába kerüljünk. Ehhez nekünk nagy türelemre, a focistáknak és szakvezetőiknek pedig kemény, áldozatos munkára van szükség.
perfekt
@karma1: ma 00:34 re Kettős üzenet-Az elsőt @namihami: nak címezted miben megdöbbentő tudatlansággal tárgyalod ,hogy milyen mákokkal, ecetera, i tag daljeje, und so weiter, jutott a csapat a nyolcaddöntőbe,.Nem cáfolom--mert butaságokat, nem nekem kell magyaráznom.De, több figyelmet igényelne a következő mondatod.A rossz indulatú megjegyzésed ,pedig minősítő tényező.Téged minősít Idézlek:"Aztán összekerültek ,- végre egy IGAZI focicsapattal,és máris megfeküdtek" Ez igen--ezt nevezem. Ettől töményebb ,rosszindulatú megjegyzést még nem olvastam-dilettáns és unfair. A hozzám írtakról annyit,ismerem a honi viszonyokat--engem, mikor itthon vagyok sem érdekel Orbán.Azt pedig Te jobban tudod a világ végéről,hogy Orbán esetleg nem szabin volt e--nem saját pénzén volt e? én nem minősítem.Mert aki nem tud arabusul-az ne beszéljen arabusul! És bizony ennek semmi köze az EB hez tehát baromira össze van mosva!
perfekt
@eszegfu: Szia A prémiumról már írtunk-nem kevés amit zsebbe raknak, a csapat tagjai és az edzői team is.A kárörvendőkről:Rohadt egy dolog lehet azokat a lehetőségeket keresgélni, amire ráhúzhatják a zubbonyt.Az igazi szurkolók,megköszönik-amit meg lehet-és elmarasztalják, mit el lehet vagy kell.Nincs benne Orbán-csak a sportolói teljesítmény.Voltam ott--és éveimből sokat játszottam ,és edzőként is működtem.A szurkolók-igazi katalizátorok-és csak azért örül amit lát-és zsigeri gyűlölettel saját csapata felé nem fordul! Csak azoknak üzenem-kik nem látták a Belgák elleni meccset- kívánom hogy átéljék valaha is azt amit több mint 20 ezer magyarként átéltünk , nevezetesen: himnuszunkat felállva tapsolta végig a Belga szurkoló tábor.És itthon a ,"hozzáértők" mákolják a szerencsénket.
eszegfu
@perfekt: 11:34 Neked is igazad van, de a "kárörvendőket" is megértem, mert ha a sikert O.V. magának tudhatja, akkor bizony a bukást is. Én nem láttam egyetlen meccset sem, sem most, sem máskor... nem szeretem a focit, nem is értek hozzá, tehát a magyarok játékáról sem lehet véleményem.
Mézike
@eszegfu: Miért tudhatná magának? nem ő rohangál a pályán.
eszegfu
@Mézike: Csak abból itéltem meg, hogy pl. Bringás is nem a csapatnak gratulált, hanem O.V-nak...meg még olyan hsz-ket is olvastam, hogy a stadionépités sokasága ezen az eredményen is meglátszik... de az is lehet, hogy rosszul következtettem...
perfekt
@eszegfu: 11:59 re.Megkérnélek,írd meg nekem--hol olvasható az,hogy Orbán a sikerek részeseként veri a mellét-illetve sunyin elhatárolódik a vereségektől.A stadionépítéseknek sincs semmi köze válogatottunk szerepléséhez, az inkább a korrupció rovatába illik, nem pedig a sport hírekbe.
eszegfu
@perfekt: Nem tudok ilyent irni, mert NEM volt! Ezt irtam Mézikének is... én csak következtettem, ha ugy tetszik "logikáztam"... lehet, hogy helytelenül...
Mézike
@Mézike: Nem következtettél rosszul, én is olvastam.
de azt elfelejtik ebben a fene nagy focilázban, hogy úszóink, kajakosaink, bunyósaink, vívóink, tornászaink...évről - évre hordják haza az érmeket.
Valahogy az nem orbán érdeme...
Mézike
@eszegfu: Bocs eggyel fentebb. Véletlenül magamnak válaszoltam helyetted..:-)
pbalage
@perfekt: A bánkodás mellett azért lehet, hogy bejátszik egy kis bánkódás is.
Sose nem lehet tudni.
De mondjuk az én pénzemen ne zabáljon ráklevest,
amit a Gordon Ramsay főzött neki meg a Rogánnak.
Ezt mondjuk irigylem, de ha én lennék a miniszterelnök,
valószínű még repetáznék is belőle minimum háromszor.
eszegfu
@Mézike: Nem gond... igy is értettem, hogy nekem válaszoltál! Pont most hallom anyukám TV-jéből, hogy tömeg ünnepli focistáinkat a Hősök terén... hát tudod ba@-a + már bocs. a paralimpikonjainknak meg "elfolyt" a pénz... nem egynek havi 20 eFt jutott ... Én ugyan nem értek a focihoz -- ezt már többször is leirtam -- igy nem is szeretem... de nehogy már "nemzeti hősökké" váljanak!? Ennyire nem lehet egyoldalu M.o. sportélete!:(((
varrólány
@Mézike: 17:02 Nincsenek elfelejtve, bár tényleg ilyen nagy örömünnep nincs ha győznek. Talán a foci azért kap most ekkora hangot mert rég nyertünk rég voltunk EB-on. A legtöbb országnak van egy rendes csapata vagy rendetlen de ez olyan érzés lehet országonként hogy kell egy csapat egy összetartozás a stadionokat megtöltő szurkolás .
Legalábbis én így látom és a sport is erről szól a versenyszellem a játék a győzelem ez mind az élet ! Lehet kicsit férfiasan gondolkodok és túl sok rajongás van bennem !.-))
Nil
Ki reménykedett és miben?
Aki bevette hogy a magyar csapatnak bármire is van esélye (pénz nélkül) az meg is érdemli
Mézike
@eszegfu: @varrólány: Csak meg kell nézni más sportágakban mennyit kapnak egy éremért? Igaza van eszegfunak. a paraolimpikonjainkat valahogy mindenből kifelejtik, pedig az igazi teljesítmény az övék!
papa.49
@GeoCravker: Lehet hivatkozni bármire, de lényeg NEM VÁLTOZIK, elverték a belgák ezt a válogatottat, mint hülye gyerek a farkát!!! Különösen az az utolsó góljuk tetszett igazán a saját 16 nál szerelték a magyarokat, aztán három érintés és gól, na ez a mai foci...
Túl nagy falat volt ez tegnap este ennek a csapatnak!!!
perfekt
@Mézike: Mézike,a para olimpikonok-ugyanolyan elbírálásban részesülnek, mint mindenki más anyagilag-és kitüntetés szempontjait nézve is.
perfekt
@varrólány: 19:15 ra..Elmondtad véleményed ismét,,,,,,és semmi nem hiányzik.Hmmm-gratulálok.
karma1
@perfekt: 20.19-re: Aha, szoval oket is a Hosok tere'n fogadjak nagy ovacioval, es nekik is stadionokat epit a csungohasu... Ne rohogtess mar...
Nemcsak a felkeszules penzuket, hanem a havi tamogatasukat is ellopta a veztojuk...
karma1
@perfekt: Ugy kulonben : ertek a focihoz, a Ferencvarosban nottem fel, focimeccsekre is jartunk (meg az altalanos iskolai osztalytarsakkal egyutt), igaz, akkor focirol beszeltunk, mert Flori, Torocsik, Bene meg ilyenek voltak akkor a labdarugok)
Errol az EB-be valo jutasrol: eselyunk lett, mert 16-rol 24-re emeltek a resztvevo csapatok szamat. Volt nehany benazo csapat, ezert mi lettunk a kevesbbe eros agon bejuto csapat - ennek is orultem.
De azert amikor a portugal 3:3-ast gyozelemkent allitotta be a magyar sajto, - na, az egy kicsit sok lett nekem...
Az pedig, hogy orban a magyar csapat istenitesevel, maximalis segitsegevel igazolva latta a rengeteg kongo stadion epiteset, es mar arrol vizionalt, hogy a focit kotelezo tantargykent bevezesse - ez meg tobb lett a puttonyomban...
Szoval en NEM ellendrukker vagyok, csak nem ugyanazon a rozsaszin szemuvegen at nezem a magyar foci ugyet, mint a Don Padre.

magyarnarancs.hu/magyar_termek/na-ugye-97229/?orderdir=novekvo&pagenr=4
eszegfu
@Mézike: @perfekt: Csak ugy... nem egészen a témához, de nem is vitaképpen néhány adat. 2008-ban részesültek utoljára u.aban a juttatásban a paralimpikonok, mint az olimpikonok. Deutsch 2015. jul. 2-i nyilatkozata: "különbséget kell tenni az olimpikonok és a paralomikonok jutalmazása között..." "...Jogszabály rendelkezik... az olimpián elért eredmények után járó juttatás 50 %-a jár a paralimpikonoknak." (100 % jár a többi sportolónak.) A felkészülési időszakban a Gerevich alapitványon keresztül kapnak támogatást, ami a parasportolóknál havi 2-20 eFt, mig a többinél nettó 400 eFt.
nevemnick
@eszegfu: Ezt nem értettem, hogy a nagy ország(rabló)szolgáló, magát kereszténynek valló párt, miként tud ekkora különbséget vonni egy épkézláb és egy sérült sportoló között, akinek nagyobb erőfeszítésébe és elszántságába kerül valamelyik sport művelése.
eszegfu
@nevemnick: Nekem is "magas" ez az elv! Gondolj bele, hogy most éppen azon "tökölödnek", hogy a riói paralimpiára (idén nyáron lesz) a kvalifikációt szerzett versenyzőkre szánt 5 milliót hogyan osszák el... ugyanis már 3 sportoló megszerezte, de még nagyon sok sportág hátra van... Tulajdonképpen örülni kellene, hogy ennyi versenyszámban indulhatnának a magyarok, az viszont elkeseritő: ahogy nő a létszám, ugy csökken a kapható összeg, mert nincs több pénz erre... ugyanakkor 170 milliárd felett van az összes sportra forditott költségvetés. Persze értem én, hogy most a fociról szól minden...
nevemnick
@eszegfu:focistadionok fel nem építése 3-4000 fős falvakban sokat segítene az ügyön, nem is beszélve a költözködési és monumentális épületek és kisnyomtávú vasútvonalak felépítésének mániájáról.
eszegfu
@nevemnick: Ez talán tul "egyszerü" lenne... na meg akkor mi lesz a gyermekkori álommal?!:((
nevemnick
@eszegfu: ...remélem, hogy lesz egy hely, ahol a f@szi majd évekig elgondolkodhat rajta... :)
perfekt
@karma1: szia 01:08 ra Érdekes,párhuzamokat találsz. Engem nem zavar,hogy a napi közlekedés biztosítása miatt, ott ünnepeltek a focit kedvelők.Voltak már a Hősök terén köztörvényes bűnözők is :) az emelvényeken-te biztosan sokszor köszöntötted ott, az akkor regnáló nagyvezíreket.Ezt pedig te mondod magadnak--én nem írtam sehol sem azt,hogy nekik is stadiont építenek.De annak ,hogy jókat nevetsz saját mondásaidon én is örülök --az jó lehet--vicceket én másoknak mondok.
karma1
@perfekt: Ezt nem en talaltam ki...
www.facebook.com/nyugatifeny/photos/a.753933091364559.1073741828.745695918854943/999349733489559/?type=3&theater

Tevedtel, en egyszer sem voltam kint a Hosok Teren semmifele mas rendszernek sem integetni, orulni, mert a politikaba meg a Kadar rendszer alatt sem volt kotelezo belekeveredni. Igy a KISZ-korbol sem kertem, nem volt kotelezo belepnem. (Egyetlen egyszer, kb. 3.-os vagy 4.-es lehettem, amikor az Ulloi utra vezenyeltek ki bennunket, mert Hruscsov elvtars erkezett es a repteri utjan kellett integetnunk.)
perfekt
@karma1: ma 01:17 re.Megnyitottam mind a hármat.La Libre. nem egy elfogulatlan lap.Szóra sem érdemes sunyik a karakterei--még ezt a hangyányi sportsikerét is országunknak--liberális szabadossággal adja közkézre.Ez a lap támasz-azoknak-kik mondani akarnának valamit-de csak görcsölnek. A Népszabadság cikkéről.Mi mást is írhatna---náluk a piros-betűs ünnep-még mindég április 4--és november 7. Orbán, az UEFA vendégszeretettét élvezi--őt meghívták-és ők állják ,még a villamos jegyét is.S a hétköznapi sikerek-dicsérete az ő szájából elhangozván,van kinek szitokszó.Megdicsérte a labdarúgókat nagy dolog.A harmadik:A parlament "bezárása" egy nappal az EB előtt, hű-ha ezt a szemétséget mikor, Bécsben -Németországban-Francia országban-üléseznek.Tudod- nekem ezzel nincs problémám--és a normálisan gondolkozó embereknek sem.Sokkal inkább az zavar ,hogy amikor üléseznek,milyen baromságokat,törvénytelenségeket követnek el!
perfekt
@karma1: ma 01:28 ra. Tehát hivatásos szurkoló vagy. Akkor pláne nem értem durva jelzőidet--a válogatottal kapcsolatban.Egy igazi szurkoló arról ismerszik meg,hogy elismeri--megvédi a sikeres szerepléseket--és együtt örül a sikereken--és sajnálja, bántja kedvenceinek gyenge teljesítménye.Szeretném figyelmedben ajánlani--azt a tényt-hogy azok a csapatok kik ellen eredményes volt a válogatottunk-és te legyaláztad, már 8 között vannak.A Portugálok a végső győzelemre is aspiráns Horvátokat gázolták el--és azok az Izlandiak kiknek a hátát feltörte a háló, mert a gólvonalon védekeztek, ellenünk. megverték Angliát.Ezek az eredmények,ha hiszed ,ha nem, még jobban erősítik azt a tényt-hogy jó a 24 csapatos EB--és hogy sikeres volt a Magyar csapat küldetése.Apropó, a La Libre már azt írta,hogy a Brexit lelki válságot okozott az Angol csapatnál.Na ez jobb mint a "Sas" kabaré.
karma1
@perfekt: Nem gond, tudod, de sajnalom, hogy nem jutottak tovabb. Viszont az emberek (az otthon elok elsosorban) tehetetlenul nezik, hogy foszlik szet az orszag, es lathatjak, hogy milyen tempoban herdaljak el a penzuket meg 32 stadionra, mert eppen ez a hobbyja a ME-nek...

Engem kizarolag ez bant, a falabuak meg ugyis eltunnek a sullyesztoben, pillanatok alatt...
Mézike
@perfekt: Bár úgy lenne, de nincs.:-(
karma1
@perfekt: Nem figyelsz. A rosseb se hivatasos szurkolo! En 45 evvel ezelott jartam meccsre, - ez vilagosan kitunik a hsz-embol.
Ami most folyik ma otthon, az mesterseges tenyesztese a focistaknak, rossz alapanyagbol...
Hiaba akarja a vezir, hogy mindenki tanuljon focizni, ha akar, ha nem, ahhoz (is) tehetseg, es rengeteg edzes kell... A mostani focistak nem latnak ki a gazdagsagbol, tizenegynehany evesen alomautokat kapnak, futott gyepet, fociakademiat, barmit, amibol elvarhato lenne, hogy fejlodnek is. De oszthatsz te barmit nekik, ha tehetsegtelenek... Van egypar kozottuk, akiknek volna jovojuk, ha alazattal, treninggel allnanak elo, de ez most mar mindegy, legalabb a kovetkezo 4 evig... Engem ez a tema qrvara nem erdekel, ne haragudj, eppen mas bajom van, minthogy ezzel foglalkozzam. Kosz, de ennyi...
perfekt
@Mézike: Szia:Hajnali 09:50 kor rejtélyes üzit küldtél--és hidd el együtt érzek veled.:-) attól rosszabb kevés van.
perfekt
@karma1: Igazad van--bár nem szerencsés megnevezés a tenyésztés,ezeket akadémiának nevezik :)).A világon mindenütt így nevelik a tehetségeket.Aztán sima ember kereskedelemmé válik ,mikor már produkció van a játékos részéről. Háát igen--nem a földön élnek sem a játékosok, sem pedig a menedzserek.Tehetség rengeteg van--de már a kiválasztásnál hibák vannak-a képzés további fázisaiban ezek a hibák felerősödnek-és kikből "szintes" játékos lesz,rendkívüli akarattal kell rendelkezniük.Témát lezártuk-- a baj-nem romló állapot remélem-inkább javuló--ezt őszintén kívánom is
karma1
@perfekt: Na, megint egyetertunk, mint szokasosan...:) Jovanna, nem tenyesztik, termesztik, hanem csak nevelik a tehetsegeket...:)
Mézike
@perfekt: Angyapofám!Nincs itt semmi rejtély. :-)
Aszontad a többi élsprotolóink is ugyanolyan fizut, stb...kapnak mint a focisok. Nincs úgy. Na! Érted?
perfekt
@Mézike: Cukorborsóm.Annak a kommentnek ahol ezt írom--az idejét írd már le nekem légyszi. Csak azért,hogy tudjam, mikor voltam olyan részeg.:))
varrólány
@Mézike: 19.34 Az igaz kevesebbet kapnak a paralimpikonok , de ez nem csak a mi országunkban van így ha hinni lehet a Wikipédiának ,még a nagy Amerikában is . Már eleve kevesebb figyelmet kap , a médiában is és kevesebb a bevétel. Ami viszont meglepett hogy itt is vannak csalások , dopping is ! Meg ugye több kategória nem könnyű osztályozni se ki mennyire sérült , kikkel versenyezhet együtt hogyan legyen esélyegyenlőség .
Az igaz , hogy nagy teljesítmény az övék és főleg a saját teljesítményük maguk felé , olyan érzésekkel hogy "képes voltam ,részt vettem , megcsináltam". De persze a megfelelő jutalmazás nem maradhat el.
Én igazságos pénz elosztással még nem találkoztam se munkában se sportban, már eleve ha én kimaradok az már nem igazságos , tehát sosem lesz mindenki elégedett, sőt bárki sem mert a másikat nézi ő miért ,és én miért nem!
Mézike
@perfekt: tegnap 20 . 19.
Édibéni! :-)
perfekt
@Mézike: szívem egyetlen királynője.Ott abban a kommmentben a paraolimpikonokról írtam.És őket az olimpiai játékkal, említettem együtt--focit sajnos ők nem játszhatnak,viszont kerekes székes kosárlabdát igen.Az érmes-helyezéseiket ugyan úgy díjazzák mint az egészségesekét.Bár az elismerésüket ,többszörösére emelném-hiszen ők ellenfeleik mellett újra-és újra önmagukat is le kell tudniuk győzni.
Mézike
@perfekt: Nohát..., most elpirultam magam..:-))
perfekt
@Mézike: Na nem mondod:) égetett@Mézike: mint keleti csemege :)
.De volt egy nagy hiba a 15:40 es mondókámban--nevezetesen az,hogy azt írtam hogy a paraolimpiásokat is ugyan -úgy díjazzák-mint az egészségeseket.Elnézést érte, ők egészséges embere,-fogyatékkal élők--és az teljesen más.
Mézike
@perfekt: Török mézike...:-) Akkor ezek szerint naon be voltál rúgva. Meg van bocsájtva! :-)
perfekt
@Mézike: fele cukor- fele-méz itt a finom török méz.Annyit még nem tudtam inni-hogy berúgjak.Pedig azt mondják 9 évenként-be lehet.:)
Mézike
@perfekt: Jó nagy kapacitásod lehet. :-)
perfekt
@Mézike: nem a kapacitáson múlik--intelligencia kérdése.De még így is mondták már,hogy részegen láttak többször is.Megfejted,hogy lehet ez?
Mézike
@perfekt: Angyalpofi! Ez rém egyszerű. Akivel pialtál az berúgott. Így ő részegen látott téged! :-)

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.