Két hete örömmámorban az ország, és itt van 23 futballista, akiknek ez köszönhető. Közülük most leosztályozhat 12-t. Ne feledje, mit kapott tőlük, rég tapasztalt boldogságot és összemosolygó embereket. Osztályozza le őket!

Forrás: Index
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

namihami
Látva a játékosokra leadott osztályzatokat, a jelek szerint én egy másik meccset láttam.
Egy olyan csapat bármely tagja, amelyik egy négyessel tér nyugovóra a szállodai szobácskájában, na azok 7-es, 7,5-es eredményt érnek el? De még 8,2 és 8,7 is volt.
Győzelem (???) esetén a legrosszabb osztályzat a 15-ös lett volna?
karma1
A jatekban mindig benne van a dicsoseg es a bukas lehetosege: azert JATEK.
Eloszor az orbani media a fellegekbe emelte a fiukat mar a harmatgyenge teljesitmenyukert is - most viszont megsem kellene melyen a foldbedongolni oket az utolso, valoban pocsek szereplesuk miatt...

orban, fogadd el a VALOSAGOT: szar csapatbol csinaltal isteneket, fogadd el, ha pitiseguk miatt nem voltak kepesek beteljesiteni a te hagymazas lazalmaidat!
Ez a valosag: milliardokat aldozol, aldoztal fel a semmiert, es most meg vagy sertodve, hogy ezt a semmi formajukat hoztak.

Tudod, ebben benne van az "egyszer fenn, egyszer lenn" bolcsessege is...
Te is sokat voltal mar fenn, tudod, mi kovetkezik ezutan...:o)))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.