Bernd Storck szövetségi kapitány a nyolcaddöntőben a belgáktól elszenvedett négygólos vereség ellenére gratulált a magyar labdarúgó-válogatott Európa-bajnoki szerepléséhez.

"Az első félidőben nem voltam elégedett, nem játszottunk olyan bátran, mint korábban, ráadásul pontrúgásból kaptuk a gólt. A szünetben bátrabb játékot kértünk és közel jutottunk az egyenlítéshez, így ezzel a játékrésszel már elégedett lehetek. A végéhez közeledve többet kellett kockáztatni, ezt kihasználta a belga csapat, de végig küzdöttünk, így gratulálok a csapatomnak. Tovább akarunk menni ezen az úton" – mondta a német szakember, aki a belgáknak is gratulált a továbbjutáshoz.

Storck gratulált a csapatának

Storck az ellenfélről úgy vélekedett, hogy a csapat minden játékosa világklasszis. Emiatt különösen fontosnak tartotta, hogy a második félidőre javult a magyar csapat játéka, amellyel esélye is volt az egyenlítésre.

"Ismertem a valószínűsíthető teljesítményünket, de nem számítottam csoportelsőségre. Szépen fejlődtünk a torna során" – értékelte az egész kontinensviadalt Storck.

Kollégája, Marc Wilmots elégedetten és boldogan nyilatkozott. Azt nevezte a meccs kulcsának, hogy játékosainak sikerült gyorsan és pontosan járatnia a labdát, amivel a magyar védelem mögé tudtak kerülni. Ami nem tetszett neki, hogy szerinte csapata az első félidőben eldönthette volna a továbbjutást, ám a kihagyott helyzetek miatt ez nem sikerült.

A meccs legjobbjának választott Eden Hazard kijelentette, ez volt eddigi legjobb meccse a belga nemzeti tizenegyben, de arra figyelmeztetett, hogy ezt a teljesítményt nem valószínű, hogy egyénileg és csapat szinten is meg lehetne ismételni a Wales elleni negyeddöntőben. Kiemelte, az eredmény ellenére nem volt könnyű találkozó, ugyanis csak a hajrában tudták eldönteni a meccset.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Bringás
Gratulálok srácok! Ismét büszke lehettem arra, hogy magyar vagyok!
Köszönjük meg a Miniszterelnök Úrnak is, aki ezt a csodát lehetővé tette!
Hajrá Magyarország, hajrá Orbán Viktor!
namihami
Tovább akarunk menni ezen az úton" – mondta a német szakember
Szóljatok neki, nehogy ezen az úton menjen tovább. Bőven elég volt egyszer egy ekkora zakót kapni, Isten őrizzen attól, hogy ez legyen a kijelölt út.
@Bringás: Hát ezt a tegnapi ""csodát"" külön köszönjük a Gazdinak. Bár nem biztos, hogy ennyire kellett volna ez a csodatevés. Véleményem szerint kevesebb csoda több lett volna.
eugen4402
Én pedig Önnek gratulálok Herr Storck, és sok barátom nevében megköszönöm Önnek ezt a régen várt teljesítményt. Storck úr megcsinálta a lehetetlent, de a csodákra még várni kell egy kicsit...
keresztapa
@namihami: Igen továbbmenni ezen az úton, hogy a Magyar válogatott minden tagja világklasszis játékos legyen, és akkor egy játék
szinten lesznek a csapatok! Világklasszis játékos csapattól ez a vereség nem szégyen kategória. @eugen4402: Vélelmezésével lehet csak egyetérteni akinek van reális rálátása a Magyar labdarúgás, labdarúgó válogatott fejlődésére! Szép volt fiúk! Strock úrnak csak elismerés jár, amit munkájával érdemelt ki!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.