Ocsmány karikatúrát közölt Király Gáborról a világ egyik legnagyobb futballal foglalkozó honlapja, a Goal.com.

A viccesnek szánt rajzot Omar Momani jordániai grafikus követte el, és finoman szólva nem aratott osztatlan sikert az oldal facebookos követői között.

A képen az látszik, hogy a belgák legnagyobb sztárja, Eden Hazard az ország jelképeként ismert brüsszeli pisilő kisfiú szerepébe bújva vizeli pofán Királyt. 

A poszt időközben eltűnt a Facebookról, de az Internet Népe Nem Felejt!

Undorító karikatúrával gyalázza Király Gábort a népszerű focis oldal

25 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Bringás
Ezt a mocskot! Bezzeg, amikor a Mohamed karikatúrák jelentek meg, már vágtattak is robbantgatni!
lópicigáspár
Hogy szakadt volna bele a fejed anyádba te kecskebaszó köcsög!
Levendula
A magyar válogatottban csak MAGYAROK szerepeltek. Büszke is vagyok rájuk, és nem csak ezért.
De viszont szégyen Belgiumnak, hogy saját nemzetiségű focistákkal nem tudja megtölteni a válogatott csapatát, hanem csak színes bőrűekkel és arabokkal...
Eriksson
Omar Momani egy szarházi. És annyit is ér.
alterego56
Na most ezek robbantgatnak ha Mohamed karikatúra jelenik meg.
Veleda
És hol van a te hazád futball csapata, te szarházi. Tőletek csak ennyi tellik, ennyit is értek!
justhpeter
Erre a szintre egyszerűen nem kell lemenni.
Fradigege
Aztán nem győznek hisztizni, amikor Mohammed prófétát maszkírozzák.
eszegfu
Kár volt... ráadásul ez nem is igazi humor, nem egy frappáns karikatura!:((
eugen4402
Még annak a szerkesztőnek is beteg a lelke, aki ezt a gyerekes "alkotást" humorosnak gondolja, és leközli a lapjában.
karma1
Szegeny Kiraly ezt egyaltalan nem erdemelte meg... Bunko a karikaturista, de meg bunkobb a szerkeszto, aki engedte lekozolni ezt a szemetet.

Viszont az Index.hu altal rogzitett elo video - amit nehany ora mulva visszahivtak a netrol - , amiben a franciakat es Ronaldot lebuziztak, arra sem lehetunk buszkek.

Az intelligenciat nem lehet megtanulni, azzal szuletni kell.
Borda
Nem tudom mit talált humorosnak ebben a karikaturista, mert legyen akármelyik nemzet gyermeke ábrázolva így, akkor is sértő. Nem tudom kik buzizták le Ronaldot, de nem sok agyuk lehet. Miért kell ilyen-olyan szavakkal illetni egy játékost? Ő csak egy játékos,aki szeret focizni.
r2d2
A g*ci karikaturista körmetlen ujját kéne eltörni és focizzon úgy!!!
karma1
@Borda: Amikor a magyar csapat ment Marseille-ben a meccsre, akkor az Index.hu eroszakosan felugrott a FB oldalamra, es elo videoban mutatta, mikent vonulnak a magyarok egy tomegben a stadion fele. Ott lattam es hallottam, hogy a "Cristiano homosexual" es a franciakat is lepatkanyozo, lebuzizo szoveggel vonulasztak a magyarok. Nehany ora mulva ezek a felvetelek tokeletesen ki lettek torolve az Index altal, az en FB oldalamrol is, mintha ott sem jartak volna! A kiralyi media pedig olyan szovegek alairasaval jelentetett meg allokepeket errol a tomegrol, hogy "Ria,ria, hungaria" kialtasokkal biztattak a magyarokat. (Valoban, a kb. 10 percnyi video alatt kb. 2 esetben elhangzott 3x ez a felkialtas is, egyaltalan nem nagy lelkesedessel). Tovabb nem voltam kivancsi az elo kozvetitesre, a trianonozasra, mert ez egyaltalan nem a focirol szolt. Ugy volt gusztustalan az egesz, ahogy az Index bemutatta. A TV elkepzeleseibe ez nem illett bele, ugy latszik...

Viszont ez a Kiraly Gabor elleni gusztustalansag is verlazito volt, szegyellje magat, aki ezt engedte kinyomtatni.
Borda
@karma1: Még szerencse,hogy nincs facebookom. A szurkolók tábora összetett, nem igényel műveltséget. Az így megnyilvánuló ember a saját szegénységi bizonyítványát írta alá ezzel a megnyilvánulásával. Nyilván más nemzet fanatikus focirajongói sem különbek és csak a mi fülünket sértik az ilyen megszólalások. Szerencsétlen nyomoroncnak eszébe sem jut,hogy egy egész nemzetet sároz be a világ füle hallatára egy ilyen megszólalással. Pont emiatt vitázott egy erdélyi kisfiú is a lányommal,mert valami oldalon meg őt le román kutyázta egy agyatlan focirajongó. Pont ezért nem mennék ki egy meccsre sem, de annyira nem is érdekel. Megnézem a párom miatt, de pont emiatt az unintelligens emberek miatt nem nézem más esetben.
karma1
@Borda: Ezt tokeletesen megertem,...:o)) Ugy erzem, ma mar a foci nem a jatekrol szol, hanem az elotte-utana valo vandalizmusrol, kigyurt kopaszok egymasnak-uszulasarol...Hat ezt nem tudom elfogadni, foleg, hogy ma egy focista mar 18 evesen, minden bizonyitas nelkul is csaszar lehet, es csak azert, mert orbannak a foci a szivecsucske, ezert nem sajnalja az adofizetok penzet...
Borda
@karma1: Édesem, te még ébren vagy? Ha a foci olyan lenne, mint Puskás idejében, akkor fizetni se kellene azért embereknek,hogy megtöltsék a stadiont. Pont tegnap volt egy film Puskás Öcsiről a Film - on, de nagyon megható volt. Puskás Hungary, a film címe. Nagyon tetszett benne, hogy hogyan ment ki a pályára amikor egy görög csapat edzője volt. Mindig azt mondta: Játsszunk nyugodtan!
karma1
@Borda: Koszike, mar nem sokaig, mert jo keso van, de en is akkor jartam a fradi meccsekre az Ulloi uti palyara, amikor meg Flori volt az Isten! Es O olyan szereny, olyan tehetseges volt, hogy az minden korabeli focistanak peldakepe lehetett! Volt is, mert a vele egykoruak valoban szuperek voltak,... En is kb. 42 eve voltam utoljara focimeccsen, de akkor meg a nok is kimehettek, meg az MTK-val vivott orokrangadokra is... Meg azutan sem volt balhe, legalabbis nem akkora, es nem olyan, mint amit az ujpesti Megyeri uti meccsek utan kezdtek kialakulni...A rendorok nagyon haklisak voltak az eredmenyre, szinte provokaltak a szurkolokat, hogy balhezzanak egy-egy meccs utan...
Borda
@karma1: Én csak filmekből ismerhetem azokat a meccseket, de szemmel látható az emberek viselkedésének változása. Sajnos nem csak a foci terén romlottak el az emberek. Az én szolídságom nem férne meg a drukkerek vandalizmusával. Aludj most már!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.