Ocsmány karikatúrát közölt Király Gáborról a világ egyik legnagyobb futballal foglalkozó honlapja, a Goal.com.

A viccesnek szánt rajzot Omar Momani jordániai grafikus követte el, és finoman szólva nem aratott osztatlan sikert az oldal facebookos követői között.

A képen az látszik, hogy a belgák legnagyobb sztárja, Eden Hazard az ország jelképeként ismert brüsszeli pisilő kisfiú szerepébe bújva vizeli pofán Királyt. 

A poszt időközben eltűnt a Facebookról, de az Internet Népe Nem Felejt!

Undorító karikatúrával gyalázza Király Gábort a népszerű focis oldal

25 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
karma1
@Borda: Ezt tokeletesen megertem,...:o)) Ugy erzem, ma mar a foci nem a jatekrol szol, hanem az elotte-utana valo vandalizmusrol, kigyurt kopaszok egymasnak-uszulasarol...Hat ezt nem tudom elfogadni, foleg, hogy ma egy focista mar 18 evesen, minden bizonyitas nelkul is csaszar lehet, es csak azert, mert orbannak a foci a szivecsucske, ezert nem sajnalja az adofizetok penzet...
Borda
@karma1: Édesem, te még ébren vagy? Ha a foci olyan lenne, mint Puskás idejében, akkor fizetni se kellene azért embereknek,hogy megtöltsék a stadiont. Pont tegnap volt egy film Puskás Öcsiről a Film - on, de nagyon megható volt. Puskás Hungary, a film címe. Nagyon tetszett benne, hogy hogyan ment ki a pályára amikor egy görög csapat edzője volt. Mindig azt mondta: Játsszunk nyugodtan!
karma1
@Borda: Koszike, mar nem sokaig, mert jo keso van, de en is akkor jartam a fradi meccsekre az Ulloi uti palyara, amikor meg Flori volt az Isten! Es O olyan szereny, olyan tehetseges volt, hogy az minden korabeli focistanak peldakepe lehetett! Volt is, mert a vele egykoruak valoban szuperek voltak,... En is kb. 42 eve voltam utoljara focimeccsen, de akkor meg a nok is kimehettek, meg az MTK-val vivott orokrangadokra is... Meg azutan sem volt balhe, legalabbis nem akkora, es nem olyan, mint amit az ujpesti Megyeri uti meccsek utan kezdtek kialakulni...A rendorok nagyon haklisak voltak az eredmenyre, szinte provokaltak a szurkolokat, hogy balhezzanak egy-egy meccs utan...
Borda
@karma1: Én csak filmekből ismerhetem azokat a meccseket, de szemmel látható az emberek viselkedésének változása. Sajnos nem csak a foci terén romlottak el az emberek. Az én szolídságom nem férne meg a drukkerek vandalizmusával. Aludj most már!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.