Az MTK Kazahsztánban játszott 1-1-et, a Vidi moldáv csapatot vert 3-0-ra, a Debrecen San Marinóban döntötte el a továbbjutást.

Forrás: Index
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

bmx
Kazahsztán?
Moldávia?
Over the Top (Túl a csúcson)

A sok, sok sört ivó, és/vagy sokat zabáló, és/vagy kritikán aluli mozgáskoordinációval rendelkező (nulla gömbérzékkel), és/vagy náci, és/vagy testépítő, és/vagy náci testépítő, és/vagy divatdrukker (mert most ez a menő), és /vagy o.viktor gyanúsított.

Ti tényleg azt hittétek?
Vihar a biliben!

És, ha még úgy is lenne, jobb lenne tőle a világ?
11 ember legyőz másik 11 embert, attól minden megváltozik?
Ja, hogy örüljünk a kicsi jónak is, és ne legyünk negatívak?

Cirkuszt a népnek!
A mai focisták (sportolói) korunk gladiátorai,
És ez ma sem szól másról, mint régen.
(Hogy miről szólt régen? Nézz utána.)
Aki ezt nem látja, az bu... kevesebbet gondolkodik, mint gondolná.

Amúgy a foci üzlet, és áthatja a bunda, meg a korrupció, és az igazán nagyoknak ez csak a pénzről szól (az igazán nagyok nem a pályán vannak, akik a pályán vannak, azok csak közmunkások).

Szerinted a "közmunkások" mikor örültek jobban, a Hősök terén, vagy amikor megérkezett a számlájukra a több száz millió forint?
Én nem tudom.
Te tudod?
Azért ne felejtsük, hogy az Aranycsapat is sok pénzért játszott jól (kis pénzért nem játszott jól), és nem hazaszeretetből..

Talán tévedek, talán nem.
De ha csak feleannyit tévednék, akkor is kétszer rosszabb, ami a felszín alatt van, és a nép... az istenadta nép benyeli ezt, és lemegy hídba, és azt hiszi, hogy...

Szánalmas!
Primitív!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.