A Ferencváros gyorsan elintézte a Szombathelyi Haladást az NB I. 2016/17-es szezonjának nyitófordulójában (3-1). És ebben vastagon benne volt a magyar válogatott kapusa.

Az Európa-bajnokságon minden meccsen kiválóan védő Király nem kis segítséget nyújtott Böde második góljához.

7 hozzászólásarrow_drop_down_circle

volvós
@papa.49: Hazai meccsen nem kell teljesíteni nekik,
igy is megkapják a hatalmas prémiumot...:-)))
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
volvós
@papa.49: Hazai meccsen nem kell teljesíteni nekik,
igy is megkapják a hatalmas prémiumot...:-)))
perfekt
Egy sportolónak-illik tudni kezelni-a kudarcokat-és a népszerűséget is.Király ,nem tudja.Túlzók voltak a vele kapcsolatos elvárások., és megítélése is,miszerint szuper kapus.Ezen a bajnokin,kijött minden hibája.Sem fölfelé-sem lefelé már nem ér le időben.Hiába na,öreg már-megnyúlnak a reflexek-a reakció idő az észlelés, és a végrehajtás között.Egy valami gyarapodik-a tapasztalat,ami sokszor bravúrokat indukál.
A legendás melegítőjéről: amikor a lába között akarnak a gonosz ellenfelek gólt lőni, a kinyújtott lábán megfeszül a melegítő és megállítja a labdát.Jöjjenek a fiatalok.-érdemeinek elismerése mellett!
szaboria1
Ez is benne van egy pakliban nem lehet mindent kivédeni. Egy rossz mozdulat és meg van a hiba. A lónak is négy lába van és mégis megbotlik. Nem lehet senki sem 100%-os. Aki azt mondja az nem mond igazat.
vadnarancs
Csak azt nem értem, miért kell egy sportcsatornán a szünetekben a kormánypropagandát működtetni? Miért nem lehet legalább egy rohadt sportcsatorna politika- és agymosómentes? Arról nem beszélve, hogy az összes riporter és szakértő folyamatosan dicsérik a rendszert, némelyiken látszik is, hogy nem meggyőződésből teszi, de mondania KELL?
karma1
@perfekt: Amikor eloszor megneztem ezt a videot, nem akartam elhinni, hogy ez a lagymatag labdarugdosas egy eles meccsen tortenik: en azt hittem, hogy most az az edzes folyik, amikor a jatekosok egyenkent a kapura rugnak, es azt kell kivedenie a kapusnak.
Lett volna ideje egy oriasi rugassal eltisztitani a jatekosokat a kapuja elol, ehelyett ket teljesen erotlen, lagymatag rugassal probalta mentesiteni a kapujat.

Elmeletileg a vetodese nem volt rossz, mert legalabb a labdara vetette magat, de ahogy irod, a reflex-idejevel lehet mar eros problema.
Ennek a kis videonak a megtekintese utan mar egeszen maskepp latom azt a - szinten allati lagymatag - kirugasat, amivel allitolag zsenialisan megtevesztette az EB-n az ellenfelet. (Mar nem emlexwem pontosan, lehet, hogy eppen Ronaldot?)
Szoval akkor az nem egy mesteri csel volt, hanem egy oreg kapus vegso agoniajanak a kezdete.
Ez meg a folytatasa...:o((((
perfekt
@karma1: szia Visszazökkentünk oda ahol volt a honi foci,a 10-es skálán-3 as szintre.Elkezdődött a bajnokság-- néhány csapat úgy néz ki komolyabb játékra lehet képes--de egy langyos bajnokságban ellenállás hiányában-nem tudnak-tovább fejlődni..De a szomorú valóság az,hogy neve nincs csapatok ütnek-vágnak-minket-a nemzetközi kupákban ismét.Hofi-és még sokáig jut eszembe.Utána szabadon:..tudsz focizni?--neeem? és,ha megfizetem?A válasz borítékolva.Arra pedig nem emlékszem,hogy,ő csapta volna be Ronaldót. Ronaldó sarkazós gólját többre tartom-még akkor is,ha világklasszis rúgta -és történetesen nekünk.Az pedig-hogy 100 alkalommal állt a nemzeti 11 kapujában-csak neki jó--a realitás kérdése az--mit is nyertünk -ez alatt az idő alatt? semmit."Régi dicsőségünk-hol késel az éji homályban" ?.Én azért reménykedem--a külföldi edzők tudásában,s mentalitásban--de keserűen szemlélem-hogy milyen kevés a jó játékosunk,pedig rengeteg a tehetség.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.