Gyárfás Tamás, a Magyar Úszószövetség elnöke Rióban értékelte a mob.hu-nak a magyar úszók olimpiai teljesítményét.

Összességében elégedett vagyok, tekintettel arra, hogy harmadikok vagyunk az Egyesült Államok és Ausztrália mögött az úszók ranglistáján

- mondta Gyárfás.

A magyar úszók legutóbb a barcelonai olimpián voltak ilyen sikeresek, ahol öt arany, három ezüst és egy bronz termett – Egerszegi Krisztina három, Darnyi Tamás két aranyat hozott haza.

Mint köztudott, Gyárfás és a szövetség rosszban van a Rióban három aranyat és egy ezüstöt nyerő Hosszú Katinkával. Az úszószövetség elnöke azt nyilatkozta, szeretné rendezni a nézeteltéréseket:

"Nagyon hálásak vagyunk a magyar sportvezetésnek, a Magyar Olimpiai Bizottságnak, a sportállamtitkárságnak, hogy megfelelő feltételeket biztosítottak, a sportolók érzésem szerint rászolgáltak. Különösen Hosszú Katinka, aki előtt most meghajol a világ, magam is. Bámulatra méltó az eredménye. Nagyon szeretném, ha a viszony közte és a szövetség között rendeződne. Új fejezetet kezdhetnénk, lezárult az olimpia. Mindenki boldog.”

- mondta Gyárfás Tamás.

30 hozzászólásarrow_drop_down_circle

nezelodo
Ennyire fél ez a gengszter az a Hosszú Katinka által kilátásba helyezett úszó szervezet alapításától? Ott tuti, hogy nem fogja élvezni mások munkájának gyümölcsét!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
wagabund
voltszerencsém hallani a rádijóban az új szövetségi kapitányt...gusztustalan volt, ahogy próbálta a "szerecseneket" mosdatni... egy biztos..szerinte gyárfás, kiss, és a többiek nem hibásak...sőt...nekik múltjuk van...tehát mély tiszteletet érdemelnek...

ja... Hosszú? meg a többiek? azok végezzék a dolgukat...ez a kötelességük, ha már ennyit beléjük feccöltek...

nem tudom ki az a faszi, de a tévében egy kövér, ápolatlannak tűnő borostával jelent meg...viszont jól beszélt...
Hari
@justhpeter: nem kérdéses, egyértelmű. Gyárfás végtelen hiú kényúr és a(mindenkori vezetés) feltétel nélküli talpnyalója SOHA nem fogja elfelejteni, hogy nem tudta Katinkát feltétlen, és gondolkodás nélküli mamelukjává kényszeríteni (szerintem ez Shane érdeme).Fogadásom lenne, hogy a háttérben mindent megtesz, hogy elgáncsolja őket mert egy despota nem tűr meg alattvalóitól önállóságot. Minden "bėkülėkeny, közeledő" megnyilatkozása trójai faló, az irigysége és tehetetlen dühe múlhatatlan . Főleg az úszók mostani szereplése után, amikoris H.K. meg CS.L. gyakorlatilag az egyszemélyes úszó "válogatott".
kopacsijanos
@Grumpycat: Attól még öreg geci kommunista ! Az orbán is az a fiával együtt ! Együtt lopták a ország vagyonát csak ők privatizálásnak nevezeték!Az orbán is ingyen tanult még !
kopacsijanos
@Grumpycat: Attól még öreg geci kommunista ! Az orbán is az a fiával együtt ! Együtt lopták a ország vagyonát csak ők privatizálásnak nevezeték!Az orbán is ingyen tanult még !
egyvandor
Gondolom a kibékülésnek csak egy feltétele van Hosszú Katinka hódoljon be és ismerje be hogy a szövetséggel szemben méltatlanul viselkedett.
havasigyopár
Ezt a köpönyegforgatót! Ezért van még mindíg a posztján!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.