Rióban letartóztatták az Európai Olimpiai Bizottság elnökét, Patrick Hickey-t, mert illegálisan üzletelt a belépőkkel. A gyanú szerint Hickey jegyüzéreknek adta tovább a jegyeket.

A 71 éves ír sportdiplomatát azután tartóztatták le, hogy Rióban egy üzért 800 darab illegális jeggyel kaptak el. A rendőrség szerint mikor kopogtattak Hickey hotelszobájának ajtaján, a férfi megpróbált elmenekülni. Végül a szomszédos szobában kapták el. Ráadásul mikor őrizetbe vették, Hickey még rosszul is lett, ezért orvost kellett hívni hozzá.

Bréking: Letartóztatták az Európai Olimpiai Bizottság elnökét Rióban

Patrick Hickey legutóbb tavaly decemberben járt Magyarországon. A Győrben megrendezendő 2017-es Európai Ifjúsági Olimpiai Fesztivál (EYOF) előkészületeit látva azt mondta, hogy a verseny profi lebonyolítása és az önkéntesek nagyszámú mozgósítása jó ajánlólevél lehet, hogy 2024-ben Magyarország rendezhesse az olimpiát.

22 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Mangu
@oncogito: Szerinted a brazilok voltak ilyen éberek? Utasításra tették. Itthon is megteszik, ha jön az utasítás. Azt gondolod, hogy Viktor spontán, magától ilyen, amilyen? Ő is csak egy paraszt a nagy sakktáblán.
gulyasgyula
HA RIÓ-ban lopott jegyet árulnak a nagy hatalmú vezetők , mi lesz Magyarországon lopott stadion ??? Vagy lopott ARANYÉREM ???
gulyasgyula
A világ sport rendezvényei tele vannak csalással lopással ..Erre pazarolják az adófizetők pénzét ??.. Így járatja le magát az élsport .és a sportolók ??..
oncogito
@Mangu: - ezer és egy bejelentés, feljelentés megy idehaza csalásról, lopásról, sikkasztásról.
De csak töredékét vizsgálják és legfeljebb a töredék töredéke van szankcionálva.
Kellene sok olyan még, akik ilyen utasításokat adnak Viktorunknak, mint a braziloknál!
herczeg0210
Hajrá Budapest 2024! Itt már meg van alapozva minden...
Nil
Az olimpia szelleme már sehol sincs - csak a pénz, a pénz - és a bunda

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.