Hosszú Katinka közleményben reagált arra, hogy az amerikai bíróság elutasította keresetét, melyet egy amerikai lap ellen indított, amely doppingolással vádolta őt.

Hosszú Katinka üzent a mocskolódóknak

Katinka még tavaly novemberben fordult jogorvoslatért, mert egy újságíró utalt rá, tiltott szerekkel élhet. Az arizonai bíróság azonban elutasította a keresetet, mondván a cikk egy álláspontot fogalmazott meg, a véleménynyilvánítás pedig nem tilos.

A háromszoros olimpiai bajnok úszónő így reagált a döntésre:

„Nem sokkal az utolsó versenyszámom után kaptuk a hírt Rióban, hogy az arizonai bíróság a véleményszabadságra hivatkozva elutasította a keresetünket, amit a Swimming World Magazin és Casey Barrett ellen adtunk be, miután tavaly májusban rágalmazó cikket jelentetett meg rólam valótlan állításokkal.

Egyértelmű, hogy Mr. Barrett és a Swimming World Magazin úgy próbál az úszósportban aktuális maradni, hogy botrányokat kelt ott, ahol egyébként nem léteznek – az én rovásomra.

Tudatában vagyunk, hogy Mr. Barrett és a Swimming World Magazin továbbra is folytatta az én, és más külföldi olimpikon úszók lejáratását. Most a jogi csapatommal egyeztetjük, hogy mik a lehetőségeink és bár csalódott vagyok, hogy a bíróság így határozott, azt továbbra is állítom, hogy a riói olimpiai játékokon elért eredményeimet szabályos körülmények között értem el.

Mr. Barrett és a Swimming World Magazin által tett kijelentések nem igazak. A riói élményeink nagyszerűek voltak és a többi sportolóval, edzővel, kisegítő személyzettel történt interakcióink mind megtestesítették az Olimpiai Játékok fő értékeit – kiválóság, barátság és tisztelet.” – Hosszú Katinka

7 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Perwool
Akik bántanak téged, olyanok, mint a csiszolópapír. Okozhatnak fájdalmat, de a végén Te szép és csiszolt leszel, ők pedig használhatatlanok.
/Chris Colfer./
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
papa.49
Ne törődj velük Katinka te csak tedd a dolgod, eddzél, ússzál, nyerj minél több érmet, ezek csak kibicek, percemberkék, le kell őket tojni, oszt. jónapot...
Mangu
@papa.49: Szavaid első részével teljesen egyetértek, de ezek nem kibicek, hanem az amerikai mibenlét (politikai, gazdasági, kulturális) tipikus képviselői - mindent megtehetnek a hetedik flottával a hátuk mögött, közben kioktatják a világot, belepofáznak mindenbe és folyamatosan keverik a sz@rt a világban.
papa.49
@Mangu: Én az újságírókra gondoltam, azok a percemberkék, a politikusok meg éppen olyan szarok mint a mieink!!!
karma1
Katinka megint felulemelkedett az irigysegen, az intrikan, erkolcsileg azok, akik vadoljak ot, sehol sincsenek, rovid ido mulva senki sem fog rajuk emlekezni, mert nem lesz miert... Te viszont akkor is olimpiai bajnok leszel, ...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.