A magyar női vízilabda-válogatott 12-12-es rendes játékidő után büntetőkkel 19-18-ra kikapott az orosz csapattól a riói olimpia pénteki bronzmérkőzésén.

Ezzel továbbra is várni kell az első magyar női vízilabdaéremre az ötkarikás játékokon, miután nyolc évvel ezelőtt Pekingben, valamint legutóbb, Londonban is a negyedik helyen zárt a csapat.

A magyar női vízilabda-válogatott 12-12-es rendes játékidő után büntetőkkel 19-18-ra kikapott az orosz csapattól a riói olimpia pénteki bronzmérkőzésén.

Ezzel továbbra is várni kell az első magyar női vízilabdaéremre az ötkarikás játékokon, miután nyolc évvel ezelőtt Pekingben, valamint legutóbb, Londonban is a negyedik helyen zárt a csapat.

Női vízilabdatorna, bronzmérkőzés:

Oroszország-Magyarország 19-18 (3-3, 4-3, 1-3, 4-3, 7-6) – ötméteresekkel

-------------------------------------------------------------------

Olimpiai Uszoda, 3500 néző, v.: Dutilh-Dumas (holland), Gomez (olasz)

gólszerzők: Glizina 5, Liszunova 2, Tyimofejeva, Prokofjeva, Karimova, Grinyeva, Szimjanovics 1-1, illetve Bujka 3, Antal, Keszthelyi, Illés 2-2, Kisteleki, Szűcs, Czigány 1-1

emberelőny/gól: 11/5, illetve 13/4

Oroszország

------------

Karnauh – Glizina, Prokofjeva, Gorbunova, Tyimofejeva, Szoboljeva, Ivanova – cserék: Karimova, Boriszova, Liszunova, Szimjanovics, Ivanova, Grinyeva

Magyarország:

-------------

Kasó – Antal, Kisteleki H., Szücs, Keszthelyi, Bujka, Garda – cserék: Illés, Czigány, Takács, Tóth I., Csabai, Gangl

Nem hozott szerencsét a miniszterelnök jelenléte, aki a háromszoros olimpiai bajnok Hosszú Katinka és férje, Shane Tusup társaságában szurkolta végig a meccset.

Kikapott a bronzmeccsen a magyar női vízilabda-válogatott

12 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Főlökött
@magyarbakancs: 1 perc ? Az utolsó 2 másodperc (!), mely során tudták, hogy az ellenfél próbálkozni fog, de nem fogták a centert, aki pedig szabadon benyomta az egyenlítést. Ha azt a 2 másodpercet, még ha szabálytalansággal is, de kivédik, nem lett volna szükség büntetőkre és mint ahogy nyilatkozták is, "nem kívánnak érem nélkül haza jönni", teljesült volna. Így pedig nyilatkozatuk egy vicc kategória lett.

Valami nagy gond van a lányokkal is, nem fizikálisan, mentálisan. Jó lenne, ha rendet teremtenének már végre a fejekben. 1-2 negyedben hozzák a formát, mondhatni elvártaknak megfelelően játszanak. Majd jön a 3. negyed, ami katasztrófa ( szétszórtak-védekezés elhanyagolt - támadás ötlettelen ) és a 4. negyed, melyben próbálnak visszajönni a játékba.
Ugyanez tapasztalható a fiúknál is, már huzamosabb ideje, a meccsek döntő többségében. Nem tudom mi a gondjuk, de sajnos huzamosabb ténykedésük alapján kedvesemnek említettem, jobb lenne ha itthon maradnak, többet nyertünk volna. Azt a tömérdek pénzt, másra is el lehetett volna költeni, melybe eddig kerültek.
Sajnos ki lehet mondani, hozták a formát, mint mindíg...
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
perfekt
A Turáni átok! És ekkora mazsolák mi magyarok vagyunk.A legfontosabb pillanatokban omlanak össze sportolóink.Persze nem mindenki -és mindenhol.Most sajnos, az edző, és a csapat is hibázott súlyosan.A mérkőzés utolsó 49 másodpercéig vezettünk nálunk a labda,szépen kijátsszák a lányok a lehetséges időt.Még 2 másodpercig a miénk..Ilyenkor a lehetőségeink a következő,'1: rálőni az ellenfél kapujára(nem a legjobb).2.eldobni a a labdát az ellenfél kapuja fölött! (még ez sem a legjobb)3.Talán ez a legjobb:az ellenfél kapujától legmesszebbre eldobni még a pálya területén belül.Azért úsznia kell az ellenfélnek, ami a mérkőzésből még hátralevő 17" es idő nagy részét elviszi, és a maradék időben egy felállt védelemnek csak egyszer kell megszakítani a játékot, s lepereg az idő..És mit tett a mi kedves játékosunk--odadobta az ellenfél kapusának kezébe a labdát aki azonnal társaihoz dobta-és ők belőtték 2" perccel a vége előtt!

Az edző:1.utolsó időkérésekor erről szólni kellett volna játékosainak.Nem szólt persze még akkor két góllal vezettünk.
2.ez a kapitális hiba.Egy végig a vízben lévő ,ráadásul jól is védő,megfelelő hőfokon izzó, bemozgott izmokkal rendelkező,kapust lecserélte az edző-- s mérkőzésből egyetlen percig sem,védő "hideg" állapotú második számú kapust-küldte 5m-est hárítani.Nem tudtam az éjjel aludni 10000 km re egy uszoda vizétől, mert megérdemelték volna az érmet.
magyarbakancs
@Főlökött: Szia!
Köszönöm a meg erősítést.
Te bővebben fejteted ki a dologról a véleményed.
Megkaptak mindent pénzt lovat ,harci mentét és mindig az ajtóban esünk pofára.
papa.49
@magyarbakancs: Jó vízilabdás volt, az edzőség valahogy nem megy neki...
magyarbakancs
@papa.49: Benedek úrnak nincs megfelelő ereje ehhez a munkához.
Nem való edzőnek.
Két olimpiát elbukott.
Le kellene vonni a konzekvenciát, de sürgősen, míg ellnem hiszi magáról, hogy ö a legjobb vízilabdaedző.
papa.49
@magyarbakancs: Igen így van, de vajon levonja-e a következtetéseket, NEM HISZEM!!!
Bringás
Drága Csajok!
Ti mindent megtettetek, de nem bírtatok el velük!
Nagyon büszke vagyok rátok, ez a teljesítmény emberfeletti volt!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.