Egy Youtube-ra felkerült videón az látszik, hogy a riói olimpikonok szerdai fogadásán Szabó Tünde sportért felelős államtitkár nem gratulált a sor végén álló Hosszú Katinkának.

Sokakban felmerült a kérdés, vajon Szabó Tünde miért pikkel a magyar úszósport jelenlegi legsikeresebb képviselőjére.

Az államtitkár közleményt adott ki:

Még a feltételezés is messze áll tőlem, hogy ne gratuláljak Katinkának, akivel közvetlenül dolgozhattam az Úszó Szövetség főtitkáraként, mellett nagy tisztelője is vagyok neki és családjának!

A színpadon (amit szerencsére a képernyőn nem lehetett észrevenni) az egyik bajnoknőnk (Szabó Gabriella) rosszul lett, én az ő virágcsokrát fogtam éppen, azt neki kellett volna átadnom. Ezért mivel Katinka a legvégén állt a sornak, mire visszamentem volna Hozzá, már ezt a kamerák előtt a színpadon nem tehettem. Természetesen az esemény előtt és után, – de szerencsés vagyok –, és e mellett minden egyes olimpiai száma és fantasztikus eredménye után személyesen gratulálhattam neki Rióban is!

44 hozzászólásarrow_drop_down_circle

wagabund
az nagyon fontos, hogy Rióban is gratulálhatott...rió..rió...rió...
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
karma1
@kemeati: Hogy te milyen abnormalis vagy! Eloszor is: no vagyok, masodszor nem taknyos kolyok, hanem 62 eves belsoepitesz.
Semmilyen partnak nem voltam, nem vagyok plane nem is leszek tagja, igy a KISZ es a fidelitas is kimaradt az eletembol (nem ugy, mint a KISZ-titkarsag a te Gazdaallatod multjabol)
Romaniat nem szeretem sem kevesbbe, sem jobban, mint barmilyen mas orszagot a vilagban. Ott meg nem jartam, de szerintem nagyon szep orszag. A lakoirol sok esetben nem mondhato el ugyanez, viszont kivetelek mindenhol vannak a vilagban.

Mivel olyan sokatmondo az avatarod, abbol semmit, de a bunko bejegyzesedbol mindent megtudtam a te sajat bunkosagodbol.
Nagyon ugy tunik, hogy 1-el kezdodik a szemelyi szamod - ferfinak nem mondanalak, mert azok, akik ezen az oldalon vannak, 98 %-ban uriemberek is - a ketto nem zarja ki egymast - sot.
Tehat a nepessegnyilvantartoban 1-vel kedodik a szamod, akkor TE menj valami ribanchoz, akit fentebb emlitettel, es aki rohadtul titokzatos, mert bovebb infoval nem szolgaltal rola.

Ha pedig ezen az oldalon ohajtasz maradni, akkor probalj meg tisztessegesen szolni masokhoz, mert nagy meglepetesekben lesz reszed, peldaul tolem is, aki a belepod utan csak azt adom vissza neked, amit te adtal nekem.

Te computerzseni, erre a hulyesegedre is veletlenul akadtam, ha nekem akarsz irni (vagy barki masnak, ) akkor kattints a "Valasz" opciora, es akkor kijon az illeto neve az "Uj hozzaszolas" ablakban.
Ha ez tul bonyolult lenne, akkor Shift2 gomb lenyomasaval kapsz egy ilyen @ jelet, es ezutan potyogd be pontosan a cimzett nevet, mert csak ekkor fogja a cimzett megkapni a neki szolo hsz-edet, bar amilyen pocseksagokat irsz, ezekert a hsz-ert nem kar, ha nem kapja meg cimzett.

Igy kvittek vagyunk.
kemeati
@karma1: Öreganyám fáj hogy 2-sel kezdődik régóta az életed?Úgy látszik te szoktál pénzért társat keresni.Képzeld akkor tanultam számítástechnikát amikor te még nem tehetted mert csak 3 ilyen iskola volt az országban.Persze lábat széttenni könnyebb megtanulni!És eszemágában sincs neked írni!Nagyon jóban lehetsz Cicamama55-el ami nem is csoda!
karma1
@kemeati: Milyen magasroptu vagy! Remelem, legalabb te nem utalod magad, mert az vegzetes lenne.
Hogy tudj egy edes titkot: minden no szetteszi a labat, kulonben lepisilne a bokajat! TUDTA???Ezt viszont egy nonek sem kell tanulnia, ugyanis ez "basic knowledge".
(Ha mar olyan kurva buszke vagy a szamitastechnikai vegzettsegedre - ami valoszinuleg rajtad kivul senkinek sincs, mert te vagy a csucs! - akkor biztosan erted amit irtam, a nemzetkozi szamitastechnika nyelven)...

@Cicamama55-nek pedig a kisujja is nagyobb erteket kepvisel, mint a te lottyedt agyad...
(Nem ismerjuk egymast sem szemelyesen, sem a neten, O "csak" egy EMBER itt, hozzaszolo, semmi tobb. Mondjuk latom, te is pedalozol ezert a cimert, de eleg sokat kell meg ehhez gyakorolnod...)
A beirasaimat nyugodtan atugorhatod, melegen ajanlom neked csizmas, bringas Eriksson hsz-eit, ertelmi szinvonalatok nagyon hasonlo - a banyaszbeka ulepenek a helyzetevel melyen kapcsolatos...:o)))

Pa, picinyem, most frocsogj egy kicsit masra is, mert a mai orgazmusod ugy latszik, nem jott meg ossze...:o))) Latom, mar magadnak se kellesz...:o))))
egyvandor
@karma1: Suttyó figurából hőst faragni ez a fidesz tudomány. Erre tanították őket e politikai kollégiumban.
Papuska1
Hagy gratuláljak a baklövéssel szenzációt gyártó, diletáns újságírónak, aki ekkora bakit vétett, és politikai balhét próbált csinálni egy technikai problémából. Nektek ennyire telik! Saját magatokat égetítek ezekkel a gyártott álhírekkel, súlyos koncepciós bakikkal. Aki a rágalmakat hirdette, most korrigált? Mert ennyi a minimum!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.