A riói olimpián három aranyérmet szerző klasszis és edző-férje, az amerikai Shane Tusup beindította egyesületét, az Iron Aquaticset, s a sportoló párja máris támadásba lendült a riválisokkal szemben – írja a Blikk.

Nagyon elszomorít, hogy azt hallom, a klubok zsarolással és zaklatással próbálják megtartani a tagjaikat, miközben azzal kellene tölteniük az idejüket, hogy arra koncentráljanak, még többet nyújtsanak nekik. A gyerekekért és a szüleikért vagyunk, nem pedig ők vannak értünk!

– írja Instagram-oldalán Shane Tusup.

Mindeközben a Blikk egyik informátora arról beszélt, hogy a  Jövő SC-be járatja a gyermekét, és az utóbbi napokban a nagy múltú klub nehéz helyzetbe került Hosszúék miatt. Eddig a Komjádi uszodába járhattak edzeni a klub fiataljai, de a helyüket elfoglalták Hosszúék és emiatt a Tüske uszodába szorultak. Utóbbi uszodát jóval nehézkesebb tömegközlekedéssel elérni és ez most nehézséget okoz a szülőknek.

10 hozzászólásarrow_drop_down_circle

human
@F_Viktor: Talán. Bár az elmúlt 1 év történései alapján nekem úgy tűnik hogy Katinkáék egy új edzési rendszert dolgoztak ki, ami bevált, de az úszószövetség nem akarta átvenni. Hát csinálnak egy saját iskolát. Szerintem ez nem baj. Pénzük van rá, szakértelmük van. Az idő vagy igazolja őket vagy nem.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Hari
A kutya ott van elásva, hogy Gyárfásék rettegnek diktatórikus egyeduralmuk elvesztésétől. Ez jellemzi az egész magyar társadalmi rendszert. Ezért nem jutunk egyről a kettőre, ahol megjelenik a "konkurrencia" ott azonnal a hogyan tegyük lehetetlenné gondolata is. Márpedig normális verseny nélkül nincs fejlődés, ennek biztosítása lenne a kormányzat feladata. Nálunk meg pont az ellenkezője megy, aki nem áll be a sorba tűzzel-vassal kipusztitjuk.
human
@Hari: Szerintem is a státuszukat féltik. Valaha lehet, hogy jól teljesítettek, de talán mára elkényelmesedtek a pozíciójukban. Pedig ez versenysport és nem szabadidős klub.
wagabund
nehéz ütős kifogást találni...amúgy a tüske a legmodernebb uszoda...a közlekedés sem rossz..
amúgy az egész vállalkozás piaci alapú..aki több bérleti díjat fizet az uszudának, egy bizonyos időre, azé a pálya(medence)
Várható volt a (háttérből szított)lázadás...néhány fontos ember még próbálkozik gáncsolni...csak a gyűlölködéshez értenek(szakmai tudás híján)

Hosszúék akkor is töretlenül végzik a munkájukat...
qxy
Ez a Magyar sport.
Anno a kislányom sportolt, igen jó eredményei voltak. Egyszer elkísértem egy nagy versenyére és az edzó mondta a lányomnak, hogy " Barbi" most nem szabad győzni. hagyd magad A lányom meg,.- De apukám azt mondta hogy becsületesen és mindent bele. .- " Ne hallgass apádra nem ért hozzá. Én meg ott állok mellette és hallom. Na oda is léptem .-
" Nem szégyelled magad te szemét ? mit csinálsz a gyerekekekkel? Tudom hogy erősebb vagy mint én de akkor is egy szar szemét tetű maradsz világ életedbe ha ezt teszed.A lányom hat másodperc alatt első lett kiütéssel győzött. az edző nem kapta meg a kis jutalmat ( autó és dollár) Ma is híres az edző, igaz nem sportol néha szerepel a tévébe humorista is ha kell meg minden szart csinál de a szemembe akkor is egy aljas ember marad és sajnos nem az egyetlen sport vezető akit a pénz vezérel és a csakis a maga sikere anyagi jóléte.
Szerintem még miindíg az a sport, ha lemegyek a térre és ott vannak a haverok, focizunk, egy láda sőr a tét, de az is kap aki nem nyer. De szeretjük csinálni
Hari
@human: erről van szó, es ez jellemző-tisztelet a kivételnek- egész össznépi felfogásunkra, és ez komoly visszahúzó erő. Ilyenkor mindig az a tanmese jut az eszembe, ami arról szól, hogy melyikgazda tehene ad több tejet. A japán meg az amerikai paraszt mindent megtesz, hogy az ő tehene adjon több tejet, a magyar paraszt eközben azért imádkozik, hogy dögölne meg mindkettő tehene.
Borsodi
@Desischado: Én is hozzá járatnám,mert szuper emberek úszók edzők ,nem önelégült pedofil erőszakoló edzők,mint sokukra jellemző.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.