Ma nincs Rogán Antalnál ellenszenvesebb a palettán. Ezt mérte a Demokrata című hetilap, állítólag reprezentatívan, amibe persze simán belefér, hogy párton belüli meccs szemtanúi vagyunk. De nem életszerűtlen az eredmény. Rogán Antal „elutasítottsága” – így nevezik illedelmesen azt, amikor a megkérdezett már a név hallatán elhányja magát – ezzel megelőzte Gyurcsány Ferencét. Szép teljesítmény ahhoz képest, hogy Gyurcsány mögött van egy őszödi beszéd, egy nagy, kudarcot vallott reformkísérlet, meg még egy csomó minden, amiért haragudni lehet rá. Ő ezt miniszterelnökként alapozta meg, ez abban a munkakörben benne van; döntéseket kell hozni, amelyekkel mások lábára lép, megszorít, árat emel, leépít. Rogán ehhez képest nem csinált semmit. Feladatkörével nem járnak effajta konfliktusok, nem egyezkedik tanárokkal, orvosokkal, vasutasokkal vagy gazdákkal; talán a többség nem is tudja, hogy a propagandáért felel elvileg, és annak amúgy is sok gazdája van. Nem, ő ezt a helyezést...

Forrás: origo.hu
Feltöltő: hobbitka
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

kkalman
Arra azért kíváncsi vagyok, hogy az NB1 állása, tabellája milyen összefüggésben van azzal, hogy Rogán Antal a legellenszenvesebb politikus az országban?
anka
@kkalman: - na erre én is kíváncsi lennék...:)
Valami csavar lehet a dologban...? - lehet, hogy nem engedték feltenni?
img17.dreamies.de/img/899/b/33tgabx4lof.gif

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.