A vizes sportok halhatatlanjait jegyző International Swimming Hall of Fame-be iktattak egyszerre hat, háromszoros olimpiai bajnok magyar vízilabdázót.

Benedek Tibor, Biros Péter, Kásás Tamás, Kiss Gergely, Molnár Tamás és Szécsi Zoltán egyaránt ott voltak a Sydneyben, Athénban és Pekingben is olimpiai bajnok válogatottban.

A világ halhatatlanjai közé került hat magyar vízilabdázó

fotó: waterpolo.hu

Az ünnepségen ott volt a háromszoros aranyérmes válogatott szövetségi kapitánya, a magyar szövetség jelenlegi elnöke, Kemény Dénes is, aki már 2011 óta tagja a Hírességek Csarnokának.

A magyar szövetség honlapja közli: a most beiktatott hat játékos és Kemény Dénes mellett szintén a halhatatlanok között van Faragó Tamás, Gyarmati Dezső, Halassy Olivér, Homonnay Márton, Kárpáti György, Komjádi Béla, Lemhényi Dezső, Markovits Kálmán, Mayer Mihály, Németh János, Szivós István, id. Szivós István és Zólyomi András.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

eugen4402
Szívemből gratulálok fiúk, soha senki nem lesz ilyen sikeres. Az se számít, hogy a világ lakosságának nagyobbik része nem is hallott a waterpolo-ról. A tudatlanok véleménye a kutyát se érdekli...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.