Szerződést bontott a Puskás Akadémia FC Bognár György szakmai igazgatóval, Szíjjártó István vezetőedzővel és Disztl Péter kapusedzővel.

Az őszi szezonban Vincze István veszi át NB II.-es csapat irányítását – olvasható a honlapjukon.

A felcsúti klub vasárnap ikszelt a Dorog ellen, de hét győzelem mellett öt döntetlent és három vereséget szenvedtek el eddig, és huszonnégy gólt kaptak, nem megy nekik az idén – értékel az Index.

Hirtelen mindenkit kivágtak a felcsúti akadémia vezetéséből

A Puskás Akadémia a múlt idényben, az utolsó fordulóban esett ki az NB I.-ből, az a Vasas előzte meg őket, ami most vezeti a bajnokságot.

43 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Desischado
Érdekes, ennyire nem ment a szekér? (gúnyos nevetés) Remélem, a csuti rémet eszi az ideg! Ekkora csúfos fiaskót! De a kormányra mikor kerül sor?
perfekt
@nemfideszes: Akasztót összevetni a Bayern stadionjával--nem szerencsés.Voltam mindkét stadionban--és állítom praktikusságával funkciójával "kicsiben"minden követelménynek megfelelt-és ez nem most volt ,és nem azt írtam-hogy a legszebb volt.
human
Most hallom, hogy Mészáros Lőrinc és Orbán új nemzetközileg körözött szomszédjának jachtja ugyanabban a kikötőben tartózkodott egy időben. Ez nem véletlen.
nezelodo
@Eladott Ország: El kellene vinni az ürgét Akasztóra, megmutatni neki a Stadler féle stadiont, hátha elgondolkodna, pedig szegény juhászlegény a saját pénzéből építette, de szar idők járnak már egy ideje azt igazságkereső juhászokra.
Eladott Ország
@nezelodo: Így igaz ,szar idők járnak már egy ideje azt igazságkereső juhászokra. Az ellenzék egyik arca lett Váradi András alcsúti juhász. A föld, ahol évtizedekig dolgozott családi gazdaságban, Mészáros Lőrincé lett. Állatait el kellett adnia, aztán megmakacsolta magát, és úgy döntött, harcolni kezd, tengelyt akasztott , de vesztére halálra gázolták. Felelős a jóisten.
Lepényleső
A vezetőkben hiba nincsen,az ellenfelek nem vették tudomásul,hogy ki ellen játszanak.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.