Negyedik helyen zárt a négyszeres világbajnok magyar freestyle-focista, Szász Kitti a Red Bull Street Style Londonban rendezett világdöntőjében – írja a Blikk.

A sport szabályainak lényege: A versenyzőknek 3x30 másodpercük van arra, hogy a két fél között zajló párbajban megmutassák, hogy ők tudnak jobban trükközni a labdával, a zsűri pedig többek között a kreativitást és a stílust is külön figyeli a pontozásnál.

A versenyen indult a négyszeres világbajnok Szász Kitti is, aki ezúttal lecsúszott a dobogóról, és a negyedik helyen végzett.

A videón megtekinthető, milyen szédületes trükköket tud a magyar lány.

15 hozzászólásarrow_drop_down_circle

perfekt
Ne tévesszen meg senkit amit ez a hölgy tud.Ö zseniális labdaművész-de ezeket a technikai elemeket a labdarúgásban, futás közben alkalmazni-lehetetlen-esetleg kevés részt beépítve belőle.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
volvós
Ügyes...csak nehogy a felcsuti stadionba hivják vezetö edzönek...
vonotok
Azt a mindenit !!! Na címeres mezben rohangáló szerencsétlenkedők, lehet órákat venni. Tanulni sose szégyen, még nektek sem.
perfekt
Ne tévesszen meg senkit amit ez a hölgy tud.Ö zseniális labdaművész-de ezeket a technikai elemeket a labdarúgásban, futás közben alkalmazni-lehetetlen-esetleg kevés részt beépítve belőle.
varrólány
@perfekt: Ügyes nagyon hát én labda nélkül se tudok ilyeneket!:))
Talán a csapatoknàl mindenkinek kellene egy labda és akkor nem futnànak mindig csak egy utàn.
Az is igaz idő nincs a fociban ennyi ügyességre főleg hogy ők is labdàba akarnak rugni.
perfekt
@varrólány: szia :) Érdekes egy játék a foci.22.játékos minden trükköt alkalmaz,hogy rengeteg futás után megszerezzék a labdát-akkor azonnal,érdekes el is rúgják-- majd rögtön kezdődik az egész,elölről Győzni az irigyebb csapat szokott,akik nem adják oda csak úgy a lasztit.
Nagy hátrány,hogy csak egy ,labdával játsszák, bár sok játékost így is zavarja-- nem úgy a Kittit.
Ráadásul: a két csapat max 14-14 játékost szerepeltethet,természetesen cserékkel együtt.Az ugye 28.játékos.A játékidő 90 perc.Lehet osztani -szorozni összeadni,hogy egy játékos optimális esetben hány percet birtokolhatja a labdát a mérkőzésen.?
prime777
Nem csak ügyes ,de egy csini kis csaj is.
varrólány
@perfekt: Szia, szépet napot!:-) Még ráadásul pattog is a labda , meg irányt változtat lehet azért is van sok rossz passz!
Kérdésedre válaszolva (vagy nem) attól függ milyen csapat ,melyik focista és ugye a gólok számítanak főleg tehát hiába van az egyik játékosnál sokat a labda ha nem kerül a hálóba .És nem is arra gondoltam hogy milyen szerepe van a csapatban hanem az ügyességre helyzet felismerésre.
Matematikailag nem tudom még saccolva se ,de van erre gép amivel lehet követni kiértékelni hogy kinél mennyit volt a labda hogyan "dolgozott" a meccsen.
A focihoz a szakértésem annyi mint mackósajtban a brummogás , DE pedig ehhez mindenki ért azt mondják!:-))
qxy
@perfekt: de azért valljuk be az a néhány trükk amit lehetne át vinni egy foci meccsre az épp elég volna hogy világ elsők legyünk.
Strong
..szerintem azért az ikertestvére is ügyes...
perfekt
@varrólány: Szia köszönöm a jókívánságod--én most már viszont,jó éjt kívánhatok :).A hsz ed "szakmai részét" a logika mentén elemzed.A csapatok nagy figyelmet szentelnek az ellenfél játékának szervezőire, és a befejező játékosokra. Minden áron, a legrövidebb idő alatt el kell venni tőlük a játékszert- mert annál pontosabb lehet a sikeres befejezés esélye, minél közelebb jutnak az ellenfél kapujához. Ezért a játékügyes sportolók-a kreatívak,a gyorsan gondolkodók--stb prioritást kapnak minden csapatban.Elméletileg valamivel 3' jutna a játékosoknak,hogy náluk legyen a labda.Ezért ma már az egyérintős gyors játék, a divatos.
perfekt
@qxy: szia.Igaz az elméleted.De sajnos,világelsők akkor sem lennének-amennyiben megtanulnák ugyanezeket a trükköket alkalmazni labdarúgóink-- nehéz szívvel írom le-de az a különbség,amik most láthatók ,a magyar labdarúgás-és a világ labdarúgás között, az megmaradna, mert másutt, más dimenziókban játsszák ezt a szép játékot.
qxy
@perfekt: Csak neked, el árulom az egyik rokon gyerek épp ebben az akadémiába jár. Nagyon ügyes tényleg kicselez mindenkit. de sajnos ez is a baj. azokat a gyerekeket is ki cselezi aki azért van ott ," mert a gyerekem igen is focista lesz, ha akar ha nem mert kifizettem gyerek" Valamelyik politikus segge vége .Tuddod mit tettek vele? .- " Te most nem focizhatsz neked most csak az elméleti oktatás van. te már nagyon tudsz . Hagyni kell másokat is meg tanulni és már fél éve nem ért labdához. Na meg a másik ok, hogy egy barátot talált egy üdülése során és fociztak. Később kiderült hogy valami kurva nagy focista a papája és a barátságból, egy meghívás lett foci táborba. ahova csak álmodni szeretnének sokan. Ne kérdezd ki az a focista, mert nem értek hozzá. De ez akkora szálka volt a foci akadémia számára hogy egy senki gyereke és és és tessék. ő mehet hát ez szégyen. és meg mondták. .- Ha elmész, akkor ide többet nem járhatsz . Na ez egy kis szösszenet a Magyar foci utánpótlás remekei előmenetelének.
perfekt
@qxy: Elhiszem minden szavadat-mondataidat.És azokat amiket le sem írtál-hozzá adjuk- még az is csoda,hogy ha a magyar szintet nézzük van két,- három nevesíthető játékosunk.Nemzetközi szintű Európai csapatokba-nincs játékosunk,aki megállná helyét.És amit leírtál--azoknak a következményei máris láthatóak mert-a korosztályos válogatottjainkat is szana- szétverik nemzetközi tornákon.Az pedig azt jelenti-hogy felnőttként tíz-tizenöt évig ők is vegetálnak majd--és húsz évig nem jutunk ki megint nagy versenyekre.Sajnos.
qxy
@perfekt: Másik eset kislányom küzdő sportot csinált.nagyon sok jó eredménye volt egyik versenyre elkísértem és épp az edző okította.- Barbi, most nem szabad nyerned. hagyd hogy a másik kislány győzzön. Mitre a kislányom.- de apukám azt mondta hogy ilyet nem sza. és bele vágott a szavába.- Nem ért az apukád ehhez nekem higgy . Na oda is léptem és lekúrváztam minden rokonát. Majd hozzá tettem. Tudom hogy erős vagy , de előttem csak egy rakás szar vagy. Most ez az " edzóbá,aki ő is egy pár nagy versenyt meg nyert most már csak hébe hóba szerepel egy két humoros műsorba
perfekt
@qxy: A felháborodásod tartalmával-egyetértek.jelzőid, viszont nem erősítik mondanivalódat--de lehet,hogy a "nagyszerű" edzőt gondolkodásra serkentheti.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.