Gyárfás Tamás, a Magyar Úszó Szövetség (MÚSZ) elnöke nem mond le, hiába szólította fel erre a háromszoros olimpiai bajnok Hosszú Katinka.

 Gyárfás ezt azon a szerdai sajtótájékoztatón jelentette ki, amelyet eredendően a decemberi rövidpályás világbajnoksággal kapcsolatosan hirdettek meg, a médiaeseményen azonban több mint egy órán át a szövetség és Hosszú Katinka feszült viszonyáról volt szó.

"Megalázó, kínos, de rákényszerülünk a magyarázkodásra, ugyanakkor nincs jogunk megsértődni"

- fogalmazott Gyárfás, aki leszögezte hogy nem mond le, mert kötelezettségei vannak. "Innen is üzenem, Katinkáék nem tudnak úgy megsérteni, hogy emiatt a sportág érdekei háttérbe szoruljanak."

A MÚSZ-elnök hangsúlyozta, hogy változatlanul a viszony rendezésére törekednek, de "ha nincs kommunikáció, párbeszéd, úgy nehéz".

19 hozzászólásarrow_drop_down_circle

wagabund
Az, hogy Gyurta is kiáll Hosszú mellett, az már jelenthet valamit...de ez még csak olyan csobogj kispatak, senki sem hallja...ha még néhány úszó szintén fellázad, akkor kezdődik csak igazából a buli...

ez a szerencsétlen azt mondja, akár letérdel az úszónő előtt...baromi jópofának hiszi magát...de már késő...a gránát biztosítószegét kirántották...érhetőbben: ég a gyujtózsinór..
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Lepényleső
Katinka rég a senior korban lesz,amikor ő még mindig a MÚSZ elnökeként díszeleg?
Cefi
Most Gyárfás a mártír, a hős, a meg nem értett zseni. A nemzetért, az úszókért dolgozó, önzetlen szűz, akit a gonosz Katinka sárba ránt, meghurcol. Jönnek a kiállófenomének, akik mindent, bármit és örökkön-örökké. Mindaddig, ameddig sorra Katinka mellé nem állnak az úszók (most ez történik egyébként) és el nem mondja mindenki az igazságot. Akkor elfogynak Gyárfás barátai és ha van dolga a nyomozati szerveknek, akkor lesz ebből per is. Remélem, Deutsch Tamásnak nincs másik volt, vagy jelenlegi szeretője, akit hirtelen el kell sütni a köz javára.

Katinkán nem találnak fogást, a folyamat megindult. Valamikor, valahogy vége lesz. Azonban a rendszer legfeljebb egy kicsivel lesz jobb, mint most. Mert a baj nem Gyárfással van (vele is), hanem az egésszel. A szar rendszer termeli ki a Gyárfásokat, Gömöriket, Kiss Lászlókat. Ahogy a szar rendszer termeli ki az Orbánokat, Rogánokat, Szijjártókat, Matolcsykat is. Kevés ezeket eltakarítani. Úgy kell átalakítani az egész mindenséget, hogy ilyenek a közelébe se juthassanak semmiféle pozíciónak, már az elején kibukjanak a szemétre. Ahová valók.
aremy
addig tilitoliznak hogy majd a hargitai lesz az utód csak nekem az magas hogy olimpiai bajnok jó nevű állatorvos akkor miért kell ez neki de talán egyszer majd kiderül.
wagabund
ahogy nézem a tv-t, egyre ijesztőbb a megmondóemberek véleménye..egy órával ezelőtt halványan utalt az egyik arra, hogy ha pénzügyi csontváz esik ki a szekrényből, akkor abból meglepetések is előfordulhatnak...valamiért a paralimpikonok jutottak eszembe.

a legszebb, hogy baromi kövér a nyilatkozók zöme...pro, és kontra...

Hosszú ma újabb rekordot úszott Ausztriában 1500 méteren...ezzel az eredménnyel elérte, hogy az összes hazai úszószámban ő az első...
...ez nem semmi...
advocat
Milyen sportág, milyen eredményei? Miért csak Hosszúnak voltak eredményei. (Főleg azok után, hogy Gyárfás már 2008 után azt javasolta, hogy hagyja abba. És 2012? Egy negyedik hely? És 27 évesen jutott a csúcsra, amikor Egérke 14 évesen volt először bajnok. És 22 évesen abbahagyta.) Ha már az első olimpiáján nyerhetett volna? Hol voltak a "világhírű" magyar edzők?
TASzSz
Tamás, baz'meg! 1949-ben születtél... van má' nyugdíjad is! Nem halsz éhen! Menj má' a ...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.