Foglaljuk össze gyorsan a friss úszóbotrányt:

Hosszú Katinka kedden lemondásra szólította fel az úszószövetség elnökét, Gyárfás Tamást. Az olimpiai bajnok szerint borzasztó körülmények között kell felkészülniük a világversenyekre.

Gyurta Dániel szerdán csatlakozott Hosszúhoz. A 2017-es budapesti világbajnokságnak az úszók látják a legnagyobb kárát azzal, hogy nem tudnak normálisan edzeni, mondta a sportoló.

Gyárfás Tamás szerdán kiállt és azt közölte: nem mond le.

És most itt van Kapás Boglárka, aki a Nemzeti Sporthoz juttatta el közleményét.

Azt írja:

„Gyurta Dániel olimpiai bajnok csapattársamhoz szeretnék csatlakozni. Sajnálatos módon valóban nincs rend a magyar úszósportban, és erről ideje nyíltan beszélnünk. Miért is gondolom ezt? Optimális esetben nekünk, versenyzőknek arra kellene koncentrálnunk, hogy teljes erővel a világversenyekre készüljünk, és csúcsformában álljunk a rajtkőre.

Az elmúlt közel egy évben azonban ezen a téren valóban nem volt könnyű dolgunk. Vagy hangos belháborúk zajlottak, vagy éppen hidegháborús közegben kellett élnünk a mindennapjainkat.

Bízom benne, hogy mihamarabb csak az úszásra tudunk majd koncentrálni azért, hogy országunk úszósportjának hírnevét tovább öregbítsük. Danival együtt én is bízom abban, hogy a sportvezetésben megszületnek azok a döntések, melyek minél előbb szilárd alapokat teremtenek a nyugodt felkészülésünkhöz. Mindez elsősorban Magyarország és a magyar úszósport érdeke."

9 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
human
Gyárfás gyakorlatilag úgy válaszolt, hogy lepereg róla minden bírálat. Nem mond le.
justhpeter
Megfejthetetnek, hogy kinek van igaza és miről szól a történet.
archive
@justhpeter: Szerintem mindenki tudja miről is van szó.. Ugyanúgy mint a többi sportágban is, itt is azok vannak előtérben, akik nyalják a vezér talpát, vagy azok, akik bőségesen hozzá tudnak járulni a vezetők jólétéhez.
Itt is az a baj, hogy aki szót mer emelni Gyárfás ellen, az vagy nem kap támogatást, vagy valamilyen módon elgáncsolják.
Katinka azért "mert" szót emelni az egész rendszer ellen, mert nem függ sem Gyárfástól, sem a többi vezetőtől. Szurkolok Neki!! És mély meghajlás Gyurta Dani és Kapás Bogi előtt, amiért mellé áltak (és azok előtt is, akik még csatlakoznak Hozzájuk, és megtudjuk a teljes igazságot). Viszont már most le merem fogadni, hogy Cseh Laci továbbra is kitart Gyárfás mellett..
human
@Szeparepa2: Én is mintha némi összhangot vélnék felfedezni Orbán kommunikációjával, mikor Farkas Flóriánról, vagy Rogán Antalról kérdezik.
wagabund
Miközben itt áll a bál, addig Hosszú Ausztriában új rekordot úszott 1500 m gyorson...

csak úszik...csak úszik...és rekordot dönt...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.