Mint megírtuk, szerdán egy MTI-közlemény formájában lemondott Gyárfás Tamás, a Magyar Úszó Szövetség elnöke.

Hosszú Katinka világklasszis úszónk így reagált Facebookján a hírre:

Hosszú Katinka így reagált Gyárfás lemondására

Közben megszületett az első vicc is Gyárfás lemondásával kapcsolatban. Íme:

- Tamás! Miért mondtál le?

- Hosszú!

32 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Főlökött
A gond akkor kezdődik, ha a fagyi visszanyal. Most lehet, hogy örömünk töretlen, de ha egy olyan személy lesz helyette, aki pártkatonaként rendet tesz - elvártaknak megfelelően, akkor pedig jön a sírás-rívás, hogy ez sem jó.
Akkor pedig hiteltelenek lesznek az állítások, mivel kértük - kaptuk és ez sem jó ? Szóval kétélű ez a fegyver és a mostani helyzet pedig kiszámíthatatlan.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
aremy
no ez a vicc az tényle hosszú mondhatni KÚÚL!!
Főlökött
A gond akkor kezdődik, ha a fagyi visszanyal. Most lehet, hogy örömünk töretlen, de ha egy olyan személy lesz helyette, aki pártkatonaként rendet tesz - elvártaknak megfelelően, akkor pedig jön a sírás-rívás, hogy ez sem jó.
Akkor pedig hiteltelenek lesznek az állítások, mivel kértük - kaptuk és ez sem jó ? Szóval kétélű ez a fegyver és a mostani helyzet pedig kiszámíthatatlan.
prime777
Na!
Most már csak ki kell várni,hogy ugyan ki jön Gyárfás helyére.
Valami igazi kis pártkatona feltehetően.
Aki majd persze hozza pénzt - államilag.:D
Tehát majd mi fizetünk.
De az úszók meg lesznek elégedve.:D
wagabund
Most idézték az államtitkárt, ki szerint menedzser típusú elnök lesz, aki majd dönt a szakmai helyettesekről...

Ezzel megoldódott a kínos kanadai bilincses-korbácsos- pólós demonstráció: okafogyottá vált
namihami
Kedves Katinka! Minden tiszteletem a Tied, már csak az eredményeid okán is. De ezzel maximálisan hozzájárultál ahhoz, hogy még egy Fidesz-korifeus üljön, ülhessen be egy jól fizető és eredményeket hozó, de a Fidesznek reklámot hozó sportvezetői pozícióba. Eddig is részben a neveddel éltek, amit most önként adtál át nekik.
justhpeter
Mielőtt örülni kezdenek a mostani győztesek, nem ártana elgondolkodniuk a jövőről, mert eddig nem voltak egy súlycsoportban.
levarosbukta
@namihami: Majd a rezsiszilárd! Birkózni tud? Nem! Úszni? Azt sem! Látjátok, pont jó lesz!
Cicamama55
Én személy szerint nem örülök ennek a cirkusznak. Már Kis László ügyeinek teregetésekor élesen kirajzolódott Hosszú Katinka szándéka. Most majd az is ki fog derülni, mire fájt a foga...
Bringás
Nem tudom mi a baj Gyárfással! Nem tudom mi a baja Katinkának! Nem tudom, ez a helyzet hova növi ki magát! Nem kéne ezt ilyen durván!
Eriksson
@Mirabilis: Míg nem ment férjhez, maga sem tudta, hogy baja van.
Yoda69
Szerintem is korai az orom. Aki Gyarfas helyere fog ulni az orban katonaja lesz, koze sem lesz az uszashoz. Gyarfas azert sokat tett az uszosportert az elmult 23 evben.
JAJMÁR
Egyszer majd kiderül, hogy hogy eddig borús volt-e, s milyen, ha "kisüt a Nap" az úszósportban. Furcsállom, hogy Katinka nem igazàn indokol, csak sért és állít. Bosszúnak tűnik. Az ilyesmit ritkán követi tartós napsütés.
kamazuka
Momentán nagy dobás volt,hogy a többiek nem indúlnak el a megmérettetésen ha Gy.T. nem mond le.
szégyene ennek az országnak,hogy ember bármilyen pozícióból nem képes venni a kalapját.
Csak mikor már minden büdös körülötte,és akkor is duzzogva,
Az még különösebb,hogy komoly érvelést Gy.T-től nem hallottunk.
Jó lenne ismerni részletesen az ő oldaláról is a tényeket.
Yoda69
@JAJMÁR: En is bosszunak erzem. Keveselte a 10 millat amit a szovetseg felajanlott neki, es igy akart bosszut allni. Csak nehogy rosszul suljon el a dolog vegul.
karma1
@Főlökött: 15.09-re: En nem felek attol, hogy hitelet vesztene a gyarfas utan kovetkezo elnok. Egy a lenyeg: ha IGAZAN demokratikus modon - tehat szakertok es sportolok EGYETERTESEVEL kerul az uj vezeto a posztjara, akkor egy rohadt szavuk nem lehet.
De ha most orban kirendel egy politikai elvtarsat erre a posztra, - monnyuk meszaros es meszaros kozul az egyik meszarost - aki nyilvanvaloan annyit ert az uszashoz, mint az atomreaktor epiteshez, akkor igenis nem a sportolok fogjak elvesziteni a hiteluket a dudorgesben, hanem az tortenik csak, hogy ahogy a multban egy zavaros rendszerben gyarfas inkabb politikai, mint szakmai valasztas volt, ugy most is csak az tortenne, hogy a politikai vezetes FELULROL, hatalmilag rak valakit az uszok nyakaba.
Ez ellen viszont ujra ki lehet nyitni a szajat, es megindokolni, ha az illeto nem odavalo, csak jo hithu fide$$es elvtars...Volt mar ilyen dontes nem is egy a fideSS majdnem 7 eves torteneteben 2010 ota is...
karma1
@Mirabilis: Miert sut a gyulolet a szavaidbol, ha Hosszurol van szo??? Nem ertem... Te nem vagy ilyen...
karma1
@Yoda69: Nem hiszem, hogy bosszu lenne. Katinka ugy tudott volna kiszurni gyarfassal es a magyar uszosporttal, ha meg az olimpia elott fogja magat (tavaly decemberben, a kiss-fele bvotrany kirobbanasakor) es egyszeruen az USA szineiben indul. Nem tette meg, pedig az lett volna a kegyelemdofes a magyar uszosportnak. Akkor viszont Hosszu nelkul, de azonnal megkezdodott volna az egymasra mutogatas, az elsportolok akkor is elojottek volna ugyanilyen indokokkal, ervekkel, hogy miert is kell mennie gyarfasnak. Csak akkor Hosszu neve teljesen kimaradna az egeszbol. A vegkifejlet akkor is ez lett volna, talan csak lassabban: gyarfas menne, orban partkatona jonne.
De az ermes sportolok allitolag a mai napig nem kaptak meg az olimpiai dijaikert jaro KOTELEZO juttatast. Katinka SE. Viszont csinalt 80 millios bevetelt gyarfasnak es a MUSZ-nak...
magyarbakancs
A hölgy és férje egy igazi kaka keverő pénz éhes társaság.
Ne adja isten de valaha kiderülne,hogy doppingolt akkor mekkora kakába lenne a magyar úszósport.
kiscsillag66
@Yoda69: Tuti. hogy bosszúról van szó. Mondjam, hogy soha ne legyen nagyobb öröme???
mariaberta
Nagysasszony ! Igazat szóltál és ez rád is vonatkozik, Sőt...a jegenyefák sem nőnek az égig és a gonoszokat is eléri a végzetük.
bodnarne56
Katinka már bizonyított. Ezt el kell ismerni. Ha követel, és nem kedveli a demokrácia helyett a lekezelő elnyomást, ez érthető, és követendő.Őszintén. Gyárfás nem mai gyerek. Most már elmehet nyugdíjba. Azt hiszem keresett már eleget. Adja át a helyét a fiataloknak.
evacica
Nekem már elegem van Hosszúból! Elismerem a teljesítményét, s ezért köszönet neki, de már úgy érzem, hogy le kéne állnia és a saját munkájával kéne foglalkozni és nem a sz..keverni! Nekem nem tetszik az a mód ahogy ezt csinálja, sőt számomra visszataszító! Kicsit elegánsabban is el lehet mondani az embernek a problémáit én úgy gondolom, hogy ez a stílus nem méltó hozzá! Lelke rajta, lehet, hogy Amerikában ez így működik, nekem nem tetszik, sőt taszit.
wagabund
Amerika...
Aki látta éjjel az amerikai úszóbajnokságot, az láthatta azt is, hogy volt olyan úszószám, mely előtt Hosszú Katinka arcképét láthatták az óriáskivetítőn...Mellette a felirat, hogy az ő rekordját szeretnék most megdönteni, amit ott, abban a medencében állított fel Katinka, mint egyetemi úszó 2010-ben...azóta nyomasztó volt az időeredménye(ott)
...nos elképesztően úsztak az amerikai lányok...mint egy rocsó, úgy hasították a vizet...és meg is lett az eredménye: háromtized másodperccel jobbat úszott a győztes Katinkánál...
Látni kellett volna az úszólány örömét...végre, hat év után jobb volt...

Akkor csak 21 éves volt Hosszú...(2008 ban mondta neki a fenti ember, hogy hagyja abba az úszást)
prime777
Én leírtam már egyszer - igaz nem kaptam rá lájkokat ,hogy szerintem Katinka elment egy rossz irányba.
Csak meg kell nézni!
Ezek a minden hetes ,a föld túloldalára is elutazok versenyekre sztorik,csak,hogy lóvét szedjek össze valamilyen úszó rendezvényen.
Pénzéhes lett ,ennyi.
A palija nagy mértékben benne lehet abban,hogy ilyen lett.
Havas nyilatkozott az ATV-n tegnap Teddy-vel.
Nézzétek meg!
Ő elmondja,hogy melyik eset volt az ,ami miatt ez az utálat hadjárat elkezdődött ,és amivel most véget ért.
mariaberta
Hosszú haj,,, rövid ész. Emellett van egy pénzéhes házaspár, de mit keresnek ezek még Magyarországon?
Makausz Rudolf
@evacica: sajnos ,csak nem nyugszol.Neked ket klasszikustol idezek-minekek nevezzelek? Betuzom-"C" mint Corvin.
Makausz Rudolf
@prime777: tevedsz,az irany jo,nyer es nyerni fog ezert ARANYLANY,a gyarfas es h.a. gancsoskodast tuleli,szurkolok,szurkoljunk.
JAJMÁR
@Yoda69: Valakik állnak a háttérben, és kihasználják Katinka népszerűségét, de hogy mire, jóra, vagy sem, az még nem látszik. Nem hiszem, hogy anyagi okai lennének.
Yoda69
@JAJMÁR: En is ugy erzem nagyon csunyan megvezettek Katinkat
wagabund
@Yoda69: Egyre profibb segítői vannak, elég, ha azok résen vannak. Neki most az úszásra kell koncentráéni..,mondjuk az eddig sierült, mert két nap után három arany, egy ezüst...pontosabban három számban már világbajnok(itt, és most)
Yoda69
@wagabund: Egyetretek. Katinka jobb ha tavolmarad a politikarol es csak az uszasra fokuszal, amiben profi.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.