Tovább gyűrűzik Hargitay András, az úszók szövetségi kapitánya és Shane Tusup közti balhé. Hargitay a 24.hu-nak beszélt arról, hogy szerinte mi történt a kanadai úszó vb előtt tartott csapattalálkozón.

A szövetségi kapitány szerint, 

valójában az történt, hogy próbáltam Katinka és Shane figyelmét felhívni arra, hogy mindent meg lehet beszélni. A Farkasokkal táncoló filmmel példálóztam, ahol John Dunbart (Kevin Kostner) először ellenségnek tekintik a sziú indiánok, aztán számos beszélgetés után annyira meg- és elismerik, hogy testvérükké fogadják, sőt, – később – a halált is vállalják érte. Shane erre úgy reagált, hogy ő nem fog nekem letérdelni és megcsókolni a gyűrűmet, mert én az ő szemében egy senki vagyok, nem becsül semmire, nem ismer el engem. Nem volt kiabálás, nem volt indulat benne. Csak simán közölte. Később aztán felálltak és elmentek.

Hargitaynak eléggé rosszul esett, mert azt mondta még a 24.hu-nak, hogy 

Nézze, engem bárhol a világon lesenkizhetnek, mert nyilván sok helyen nem ismernek. De Magyarországon? Az úszósportban? Ráadásul egy külföldi? Szerintem nem.

36 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Csizmás Kond
Tényleg ki az a Shane aki egy nem általa kiképzett sportoló tehetségét felhasználva nagyképűsködik ???
Katinkából egy úszó robotot faragott, akit szerintem jövedelmikútnak tekint.
Szépítheti bárki a dolgokat de a Katinka eredményei bár csodálatosak de inkább versenylóra emlékeztetnek mintsem egy női létre. Mindennek van határ...náluk szerintem csak akkor leszvége amikor már kiég...és akkor indennek vége lesz.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Csizmás Kond
@Makausz Rudolf: Nézd én mindig minden sportoló kiemelkedő sikerét megbámultam, de azt hogy az évekig csak nőjön már arra következte, hogy az befolyásolt eredmény.
...na de ha még élünk majd többet fogunk megtudni...
Lackó50
Az azért érdekes, hogy Hosszú Katinka nevét kicsit többen ismerik és már harmadszor nyeri el az év úszója címet. Tudtommal Hargitai a közelébe se volt ilyen elismeréseknek. Akkor meg mire veri a mellét? Követni akarja a Gyárfás urat? Nem fogta fel, hogy a változásért megy a harc? Ha a volt főnökeinek a példáját követi, akkor semmi nem változik és akkor a harc továbbra is fenn áll. Katinka szerencsére nem az a típus, aki könnyen feladja, amiért harcol. És ebben az országban a FIDESZ már mindenre a saját politikailag megbízható embereit akarja beültetni bármi áron. Katinka is megtehetné, hogy más ország színeiben versenyezne , de ő magyar színekben akarja elképzelni a jövőjét. Eddig ő sokkal többet tett le az asztalra az úszósportban, mint eddig bárki más.
mariaberta
Nyanyák egymásközt,,,,élmény olvasni egymáshoz írt mit is?
Manhattan
@Csizmás Kond: Az az amerikai az elmúlt egy-két évben TÖBBET TETT a MAGYAR úszósport hírnevéért, mint az egész MAGYAR úszószövetség !
Csizmás Kond
@Manhattan: ...hát persze tett mert abból profitált.
wagabund
..."Hargitay Hosszú Katinka férjéről: őt ne senkizze le egy külföldi Magyarországon"...

tehát külföldön szabad?...mondjuk ott Kanadában, az úszó vb-n lehet? az már eléggé külföldnek láccik?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.