A magyar válogatott 27-22-re kikapott Csehországtól hétfőn Malmőben a svédországi női kézilabda Európa-bajnokság csoportkörének első fordulójában.

Kim Rasmussen szövetségi kapitány együttese hamar kétgólos hátrányba került, amely az első félidő hajrájára – részben a magyar kétperces büntetések miatt – négy gólra is nőtt. A 10-13-ról induló második játékrészben főként Kovács Anna találataival sikerült fordítani, ám az 50. percben már ismét az ellenfél volt háromgólos előnyben, innen pedig már nem tudott felállni a magyar csapat, amely 14 győzelem után először kapott ki a csehektől.

Kim Rasmussen az M4 Sportnak elmondta, az új játékosok beépítése nem mentség az első félidei játékra, a második felvonásban pedig csak egy ideig működött a játék felgyorsítása. 

Stresszes, bizonytalan és időnként passzív volt a csapat, a kihagyott helyzeteket pedig megbüntették a csehek. Az én felelősségem ez a vereség, most előre kell lépni, és meg kell nyerni a következő két meccsünket

- jelentette ki a kapitány.

A magyarok szerdán a dánokkal, pénteken pedig a montenegróiakkal csapnak össze a C csoportban, ugyancsak Malmőben.

.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Edmond Dantes
Ez egy sérülésekkel sújtott csapat,teljesen meg voltak zavarodva.Szerdán majd ugyanilyen meglepetésre puhára verik a dánokat.Miért?Azért,mert nők.Magyar nők!!Tudom,mert sok éve házas vagyok.
perfekt
Az IF várában eltöltött idő nem múlt, el nyomtalanul.Annyi gólt kapnak,a lányok-hogy sírva jönnek haza::(( sajnos.
bencemacska
Nem a Magyar Kézilabda Sövetség elnökének tudható be?!?!?!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.