További négy évig Szabó László kommunikációs szakember vezetheti a Magyar Paralimpiai Bizottságot (MPB).

A szervezet hétfői tisztújító közgyűlésén a jelölőlistára egyetlen jelöltként felkerült eddigi elnököt 25 küldött támogatta, ketten voksoltak ellene, három szavazat pedig érvénytelen volt. Ugyancsak három ellenszavazat mellett megerősítették posztján Deutsch Tamást, aki hat éve tölti be az alelnöki pozíciót.

A tanácskozáson a sporttörvény novemberi változásának megfelelően módosították az alapszabályt, amelynek értelmében az MPB – új hivatalos nevén Magyar Paralimpiai Bizottság Köztestület – ezentúl a teljes magyar fogyatékos sport képviseletéért és irányításáért lesz felelős, s közfeladatokat ellátó köztestületként folytatja munkáját.

A közgyűlés egy tartózkodás mellett elfogadta a riói paralimpiáról szóló beszámolót. A játékokon Magyarország 12 sportágban 43 versenyzővel képviseltette magát, akik egy arany-, nyolc ezüst- és kilenc bronzérmet nyertek, ezzel a 47. helyen végeztek a 162 résztvevő nemzet rangsorában.

11 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Cefi
Deutsch Tamás maradt a Magyar Paralimpiai Bizottság alelnöke.
Hát ki értene hozzá jobban mont a kormány legnagyobb szellemi paralimpikonja.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
human
Én az elnöki pozíciót adnám neki. Hisz azzal a fogyatékossággal amivel ő él kész csoda, hogy egyáltalán anyagcseréje van.
kamazuka
Mondjuk beparázok tőle.A paralelogramma nem is jutna eszembe,de a paralízist nem vonnám meg tőle!
Pálinkafőző Rézüst
Na tovább "húzhatja" a lét, és "tolhatja" az anyagot...
eszegfu
Én optimista vagyok vele kapcsolatban.:)) Elérte az internet ÁFA-jának csökkentését, akkor bizonyára a következő lépése egy törvénymódositás benyujtása lesz (?!): u.annyi pénzt kapjanak a paralimpikonok, mint az olimpikonok . Tartok tőle: nem igazán érdekli ezen sportolók körülményeinek javitása.:( Külföldön nincs különbség!
bakegya
Ezeknek sincs elég bajuk,éppen erre a fogyósra van szükségük???
Jozefina
Szellemileg ő is para!!!?? De a paraolimpikonok többet és jobbat érdemelnének!!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.