A budapesti olimpiai szervezők által megrendelt kutatás szerint már kétharmados a támogatottság. Van, ahol kirúgással fenyegetik az ellenzőket.

Forrás: Index
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Hellcat
Akkor legyen szavazás...álljatok elébe ha nicns mitől tartani.
Zeta
@Hellcat: na azt nem , elvégre demokrácoa van.
Eladott Ország
"A mostani pályázók közül miért lépett vissza az olasz? Biztos azért, mert az ő gazdaságuk nem dübörög úgy, mint a mienk, igaz? Az EU sereghajtója vagyunk! Nálunk csak talán Romániában és Bulgáriában élnek szarabbul. De amíg mi itt vitatkozunk, még az is lehet, hogy ők is lehagynak minket a vérbe! – A szlovák munkásnak dupla annyi vagyona van, mint a magyarnak. És ők nem verik a mellüket, nem akarnak olimpiát rendezni, csak mi… Szarul élünk. Ezt érzed te is. Mert a politikusok lopnak. Ellopták a jövőnket. Az összes beruházást a saját cégeikkel csináltatnák túlárazva! Azért akarnak mindenáron olimpiát, mert a betont utólag nem lehet megszámolni."
wagabund
..."Ki merné ellenezni az olimpiát?"...

Senki!

-mi van? értem...tegye fel a kezét, aki mégis ellnezi!...senki?

-naugye.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.