Egy szurkolói Twitter-bejegyzés szerint vasárnap diósgyőri és ferencvárosi szurkolók verekedtek össze a fővárosban, az összecsapásokban csaknem százan vehettek részt. A Budapesti Rendőr-főkapitányság a Nemzeti Sport Online megkeresésére azt a tájékoztatást adta az üggyel kapcsolatban, hogy Újpesten történt rendőri intézkedés, 12 főt előállítottak.

A BRFK ezzel összefüggésben a következőkről tájékoztatta a Nemzeti Sport Online-t:

„2017. február 5-én 18 óra 25 perckor a BRFK munkatársai csoportosan elkövetett garázdaság miatt intézkedtek több személlyel szemben Budapesten, a IV. kerületben, az Erdősor út és a Pálya utca kereszteződésében. A rendőrök a buszról leszállított emberek közül 12 főt előállítottak, és csoportosan elkövetett garázdaság miatt gyanúsítottként hallgattak ki. Az elkövetők szabadlábon védekeznek.”

Azt egyelőre nem tudni, mit kerestek ott a két csapat drukkerei, hogyan kerültek Újpestnek arra a részére, ahol az Újpest FC-nek és az UTE-nek is vannak pályái.

Az FTC és a DVTK vasárnap jégkorong Mol Liga-mérkőzésen mérkőzött meg a főváros másik pontján, Pesterzsébeten, de a diósgyőri ultrák nem járnak jégkorongmeccsekre, így aligha az a találkozó jelentette az apropót – írja a Nemzeti Sport.

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

nezelodo
Elmaradtak a kormánymegbízások a választási irodában, így edzésként egymást agyalták, remélem félholtra! Ezzel bizonyított az a kormányzati állítás,hogy a sportlétesítmények egészségügyi intézmények is, hiszen a sérülteket kórházba vihetik a csörte után.
justhpeter
Elbeszélgetést tartottak a Kubatov-gárdistáknak. A cikk hiányos, mert nem írták meg a végeredményt. Mármint hogy hány gárdistát tettek a harc után a lélegeztetőgépre ?
namihami
Na ugye, hogyha kultúrált körülményeket (milliárdos stadionok) biztosítunk a művelt, intelligens és sportszerű szurkolóknak, az óhatatlanul viszi magával a légkör javulását.
Minden utcasarokra kéne egy-egy stadion és akkor akár mi lehetnénk a világ legcivilizáltabb nemzete. Minden csak stadionszámok kérdése.
Edmond Dantes
Azért azt szeretném lerögzíteni,hogy a Hir Tv sem nem ellenzéki,sem nem baloldali lett,hanem kormánykritikus.Az pedig nem kormány,hanem kimondottan hülyeség és szélhámosság ellenességet jelent.Ja,hogy Németh Szilárd meg Kósa a hülyeség,Rogán a szélhámosság,Orbán pedig a hatalmi téboly jelképe,arról a csatorna nem tehet.Arról viszont igen,hogy egy barátság durva felrúgása kellett a megvilágosodáshoz.Aztán,hogy ez mennyire őszinte megtérés,majd meglátjuk.Annyi bűnük van abban,hogy diszes emelvényt ácsoltak Orbánnak hazudozással,hamis vádakkal,álhírekkel,hogy van bőven mit ledolgozniuk.Na,ez a közmunka nem tetszik Orbánnak,a UPC pedig tudja,hogy mitől döglik a légy.Ez utóbbi egy kissé undorító.
sentinel216
Ennyi emberrel és fáradsággal a románok sarokba szorították a hülye politikusaikat és elérték politikai céljukat.. Mi meg egymást verjük, holmi barom focimeccs miatt. Orbánország!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.