Mivel dopping miatt két évre eltiltják Dombvári Bence kajakos világbajnokot, kénytelen volt munka után nézni. Most pincérként dolgozik – írja a Bors.

A budapesti Dohány utcában lévő Champs Sports Pubban helyezkedett el felszolgálóként.

„Eleinte szokatlan volt a rendelésfelvétel, a felszolgálás, de idővel belejöttem. A kajakozással vi­szont fel kellett hagynom, ugyanis éttermi munkavégzésem rendre be­lenyúlik a késő éj­szakába, ezért kép­telen vagyok kipihenni magamat annyira, hogy a Du­nán lapátoljak.”

– mondja Dombvári.

2016 júniusában a szervezetében elenyésző mennyiségű sztanozololt találtak. A teljesítményfokozás tényét a versenyző azóta is kategorikusan cáfolja. Pénteken idehaza megvolt a fegyelmije, első fokon kétéves eltiltással büntették. Az ügyét ennél rosszabbul is zárhatja, tudniillik a Nemzetközi Doppingellenes Szövetség (WADA) követeli, hogy a magyar fegyelmi döntést küldjék meg, ami alapján elképzelhető, hogy je­lentősebb büntetést szab ki.

Pincérnek állt a dopping miatt eltiltott kajakos

(Fotó: Kovács Tamás/MTI)

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Eladott Ország
@justhpeter: A politikában azt érdemei mellett felmentik, a lopott pénz meg nála marad, a svájci vagy offhsore számlán. A kérdés, hogy a csútiból majd, hogy tudjuk kipréselni az 500 milliárdot.
justhpeter
@Horizont: Valahogy így. Be kellene vezetni a politikában is. Elbaccta, megy a lecsóba !
Eladott Ország
@justhpeter: A politikában azt érdemei mellett felmentik, a lopott pénz meg nála marad, a svájci vagy offhsore számlán. A kérdés, hogy a csútiból majd, hogy tudjuk kipréselni az 500 milliárdot.
Eladott Ország
@Horizont: Ennyire pofátlan szarházi, zsivány vezetője azonban még nem volt ennek az országnak. De Kun Bélától, Rákosi Mátyáson át Kádárig a hazaáruló és nemzetáruló kommunisták legalja jutott ennek a szerencsétlen országnak. A csúti még ezeken is túltesz, ezért nem lenne szabad ezt büntetlenül hagyni. A történelem könyvekben is remélem, hogy így lesz bejegyezve, Mészáros Lölö mangalicájával együtt, aki nem csak az EU disznó csöcsét de a magyar nép vérét is szívja.
justhpeter
@Eladott Ország: Orbán korán - már az első kormányzása alatt - rájött, hogy az ő és a hozzá tartozó híveik képességeivel nem, fog tudni semmi újat hozni a politikában, így a további uralkodása során bankautomatává alakította az országot úgy, hogy csak a haveroknak osztott bankkártyát, de azt is limitált összegig. Egy páran bankfiókot is nyithattak, így lett Mészárosnak és Garancsinak Orbán-bankfiókja.
Eladott Ország
@justhpeter: Remélem, minél hamarabb lejár a bankkártya limitált összege, mint a kártya használata villanyóránál.
Csizmás Kond
..itt nem kell doppingoljon, hogy sikeres legyen...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.