Cseh László olimpiai ezüst- és bronzérmes úszó a Nemzeti Sportnak adott interjút, melyben szó esett az elmúlt hónapokban a sportágban lezajlott botrányokról is. Cseh arról beszélt, hogy nem látta helyénvalónak, hogy Hosszú Katinka nyílt levélben, a nyilvánosság előtt szólította fel lemondásra Gyárfás Tamást, a Magyar Úszószövetség korábbi elnökét.

„Kicsit tehetetlennek éreztem magam, és nem is tetszett az egész: szerintem az úszóberkeken belül kellett volna mindent megbeszélnünk. Nekem is megvan a véleményem, de nem állok azzal a nyilvánosság elé, mindig is az volt az elvem, hogy házon belül oldjuk meg a gondokat”

- mondta az úszó.

16 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
aremy
@wagabund: van az a nagy lóvé .mert ingyé nem tett volna ilyet.
VESZ-ÉSZ
Gyárfás Tamás volt az aki eltanácsolta Hosszú Katinkát az úszástól(2011),mert szerinte tehetségtelen.Soha nem szabad neki megbocsájtani,mert egy hozzá nem értő gonosz hülye,ütni-vágni,űzni kell,az ilyen Cseh László féléket pedig le sem kell szarni,vagy még is.
Cicamama55
@idppp: A veremből hozta vissza magát és ért el minden csinnadratta nélkül kiváló eredményt az olimpián! A véleményét nem kiabálva, embereket megalázva világraszólóan adja elő...Nem áll be a "Hosszú" sorba ez a gond vele? Lám-lám, ha más a véleménye valakinek, az legyen csöndben?! Ez itt a marha nagy gond országos politikában is!!!
idppp
@Cicamama55: Valószínűleg nem fogta fel, amit írtam, mert nem arra válaszol! Ezen én nem tudok segíteni!Javaslom olvassa el RónaGyuri hozzászólását! Ha azt sem érti meg, akkor már baj van, itt áll a demencia kapujában...
Cicamama55
@idppp: Gondoltam visszaírok az Ön stílusában, s így ismeretlenül én is el kezdem sértegetni...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.