Vajon Párizsban kik a fizetett ügynökök, akik az olimpia ellen ágálnak?

Párizsban is népszavazást szeretnének a 2024-es olimpia miatt – olvasható az Index cikkében.

Egyelőre még csak egy online petíciót indítottak el a szervezők, amit 11 nap alatt mindössze kilencezren írtak alá. A petícióban azzal érvelnek, hogy az olimpia helyett sokkal több más dologra is lehetne költeni a pénzt (tömegközlekedés, lakhatás javítása), az olimpia meg amúgy is nem a sportról szól, hanem a szponzorokról.

Azt is sérelmezik, hogy a párizsi vezetés úgy döntött az olimpiai pályázaton való részvételről, hogy arról nem kérdezték meg a lakosokat.

A párizsi pályázat szóvivője szerint "az online aláírásgyűjtés ellenére a pályázatuk ugyanúgy robog tovább, és minden erejükkel azon lesznek, hogy a hátralévő hónapokban kampányoljanak a párizsi olimpia mellett. Azt is megemlítette, hogy a pályázat eddig nagyon népszerű volt, különösen a fiatalok körében, és a kormányban is mindenki egyetért, hogy olimpiát kell rendezni.

A Nemzetközi Olimpiai Bizottság szeptember 13-án jelenti majd be a 2024-es olimpia helyszínét, jelen állás szerint Párizs és Los Angeles között.

Eddig Boston, Toronto, Hamburg, Róma és legutóbb Budapest szállt ki a versenyből

- olvasható az Index cikkében.

7 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Zeta
Ott , ki kinek a bérence?
Nix ugribugri!
Nix olimpia?
elnyomott
@RonaGyuri: Valahogy el kell kezdeni nekik is!
RonaGyuri
@elnyomott: ha lenne benne valami akkor legalább a média is foglalkozna vele!
justhpeter
Szerintem ez a piszok Soros Budapest után oda tette át a székhelyét, ott is szét akarja trollkodni az olimpiát.
RonaGyuri
Gumicsont vagy még inkább dominó?

A derék matyar média nem bírja ki bugyuta matyarkodás nélkül

Bár kénytelen voltak belátni, hogy a gyermeteg álmodozás és vágyakozás szintjénél semmivel sem reálisabb ötlet az országnak az olimpia rendezés még nagyon sokáig, s ahogy most mennek a dolgok …. Na ezt azért nem fejezem be, mert gazdasági értelemben egyértelmű, hogy nem javulnak az esélyek, de ami politikai rendszert és Őfenesége elmeállapotát illeti még esély is lehet rá.
Igazi matyarkodásról tesznek tanúságot a derék magyar fírkászok. Az index.hu kezdte, de lassan együtt üvöltözik kórusban, hogy „Budapest után Párizsban is elindult egy kezdeményezés, hogy legyen népszavazás: akarják-e helyiek a 2024-es olimpia megrendezését.”.
Az történt ugyanis, hogy valaki felfedezett egy site-ocskát. Azt már nem sikerült felfedezniük, hogy a MesOpinions fő profilja a Pétition!
A derék portál még a tiltakozás ellen is tiltakozik! =)) Nos ezen a site-on – mint már említettem: sok más hasonló esetben – sikerült két hét alatt majd 10ezer like-ot begyüjteniük. Meg kell jegyezzem, hogy „Appel de la Société Civile pour défendre François Fillon et son projet.” nevű projekt hasonló időtávon majd 50ezer like-ot ért el!
RonaGyuri
Sőt, a cikket a derék index.hu nem is maga hanem a insidethegames.biz egy egyhetes írásából rittyentette. Most néztem meg és a mesopinions.com-on már hasít a kezdeményezés: az elmúlt egy hét alattt 2 azaz kettő like-al emelkedett a támogatások száma! =))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.