A Bors értesülései szerint nagyjából 60 millió forintot kap azért Hosszú Katinka, hogy a nyári budapesti vizes vb reklámarca legyen. Tóth Fanni, a háromszoros olimpiai bajnok úszónő sajtófelelőse szerint Hosszú azért vállalta el, hogy szerepeljen a plakátokon, mert végre nem Gyárfás Tamás a szövetség elnöke, de a bulvárlap úgy tudja, ennél azért többről van szó, és az új vezetés mélyen a zsebébe nyúlt.

„Katinka problémája kifejezetten a volt elnök személyéhez kötődött, hiába szerette volna támogatni a vébét, nem tehette. Most, hogy sportolóközpontúbb lett a MÚSZ vezetése, Katinka örömmel adja arcát az eseményhez”

– nyilatkozta Tóth. A Bors úgy tudja, hasonló apanázsban reménykedhet Hosszú edzője és férje, Shane Tusup is, aki menedzseri teendőket is ellát az úszónő mellett.

Hosszú januárban széttépett egy 12 milliós szerződést, azok után, hogy a Gyárfás vezette szövetség azt akarta elérni a Hosszú-csapatnál, hogy ingyen népszerűsítse a rendezvényt. Akkor az úszónő úgy nyilatkozott, hogy elsősorban a nem megfelelő munkakörülmények miatt nem volt hajlandó együttműködni az azóta lemondott elnökkel. Az új vezetés nagyon lelkesen támogatja most Hosszúékat; a vb után például az ő úszóiskolájuk költözhet be a tornára felépített Duna Arénába.

23 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Jozefina
Ezt grátisz is megtehette volna!!! Kapott eleget már állambácsitól!!! Tehetségét csodállom, de egyébként semmi!!!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
lampa laz
@gazdag dezső: "Ez az igazi néplopás!"

Ez neked néplopás? Akkor mit szólsz mészároshoz, akinek az órabére több millió lopott forint? És ez csak 1 a sok közül.
gazdag dezső
A mészáros is tolvaj,de rajta kívül még sokan! Ha ismernéd úgy általában a véleményemetakkor nem írnál ilyeneket!@Horizont:
gazdag dezső
@lampa laz: @gazdag dezső: Az előző írásomat küldöm neked is !@Horizont: @Horizont:
coni
Hosszú előtt utoljára az aranycsapat volt akiket ennyire ismert és elismert az egész világ és sokáig lehet nem is lesz más. Meg kéne becsülni az álhír terjesztés és a lejáratás helyett.
gazdag dezső
Csak az aranycsapat egy töredékét kapta annak amit most Katinka !! Hát ez akkor is nagy lopás ! Megérdemli a megbecsülést,de egy arcképért amit reklámoznak nagyon horror.Mert azért sokat dolgozik más.Ő megkapja minden győzelemért is azt amit kell.
kiscsillag66
@Horizont: Azóta már kiderült, hogy csak 25 millió. Az sem kevés, de ő egy "termék". (Ezt nem én mondtam, hanem a tv.) Az is kiderült, hogy a rendezvényeken is szerepelnie kell.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.